Devane’de yıkıma devam

Çorum Belediyesi Kunduzhan Mahallesi’ni yeni görünümüne kavuşturmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyor.

04 Kasım 2020 Çarşamba 17:17
Devane’de yıkıma devam

Çorum Belediyesi Kunduzhan Mahallesi’ni yeni görünümüne kavuşturmak için gece-gündüz çalışmaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi tarafından Kunduzhan Mahallesi’nde yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. Kunduzhan 5. Sokak ile Madan Sokak arasında kamulaştırılan 17 binanın yıkımını gerçekleştiren belediye ekipleri, geriye kalan binaların da yıkımının ardından Madan Sokak ile Azerbaycan Sokağı birbirine bağlayacak. Trafik sorununa karşı tedbirlerin ve çözümlerin üzerinde sürekli olarak çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. Yıkım işlemleri sonrasında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz asfalt çalışmalarına başlayacak. Şehrimizin dört bir yanında olduğu gibi burada da hızla çalışarak 14 metre genişliğindeki caddemizi hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Bu yeni yolların yanında bölgeye yeni parklar da yapacağız.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dsd 2020-11-04 18:14:05

14 metre genişliğinde caddemi olur .daha geniş olması lazım

Avatar
Ulukan 2020-11-04 17:30:08

Güzel şeyler olmaya devam ediyor...

Avatar
Çorum 19 2020-11-04 21:11:05

Gazi caddesini Farabi caddesine nezaman bağlacaksınız sayın Belediye başkanımız.Şehir içi trafiği rahatlatmak bu konuya da el atsanız çok iyi olur bence.Ayrıyetten Ulu mezardan çiflik mezarlığına doğru açmış oldunuz yolun ortasında kalan camiyi başka uygun bir yere yapılsada yolu düzgün bir şekilde açsanız .Camiye dokunamıyorsanız yol için başka alternatifler düşüşün lütfen.Çünkü caminin yan tadından açmış oldunuz yolda kazaya sebebiyet verecek durumlar yaşananabiliyor.

Avatar
Murat 2020-11-04 22:17:11

Devaneyi yikana kadar öncelikle arastayi yıkında yolu açın biran önce şehr-i rahatlatin

Avatar
Ahmet DEMİR 2020-11-05 12:49:01

Gazi Caddesini Farabiye bağlamadıktan sonra hiç bir anlamı yok. Daha da vahim olan arasta ve çöplük varken asla şehir o tarafa kayamaz.

Avatar
Ali 2020-11-04 20:14:51

Bu tarihsen sonra yapılan asvalttan hayır çıkmaz. Paraları çarcur etme alper efendiii.