Diş Hastanesi’nin yeri için mutabakat

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar ve mahalle esnafı, Diş Hastanesi'nin mevcut yerine yapılmasını istediklerini belirtirken, Başkan Gül, hastanenin orada kurulması istenmiyor gibi bir hava oluşturulduğunu ifade etti.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 18:06
Diş Hastanesi’nin yeri için mutabakat

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar ve mahalle esnafı, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Mevcut Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin yerine yapılacak olan yeni hastaneye mahalle sakinlerinin yüzde 90’a yakınının olumlu baktığını belirten Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar, konuya dair imza kampanyası başlattıklarını hatırlattı. Yeşil dokunun korunarak yeni bir hastane yapılmasına sıcak baktıklarını ve hastaneyi mahallelerine istediklerini belirten Metin Kaşar, duyarlılığı nedeniyle de Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti.

Hastane bahçesinde bulunan ağaçların sökülerek daha sonra yeniden dikilebileceğini belirten Kaşar, başlattıkları imza kampanyasına ilginin fazla olduğunu, hafta sonu da toplanan imzaları kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi.

Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar ve mahalle esnafına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Gül de, yeşil dokunun korunmasına çok önem verdiklerini, Belediye olarak hiçbir mahalle ayırt etmeden hizmet ettiklerini belirten Gül, kendilerine düşen görevleri hassasiyetle yerine getirdiklerini dile getirdi. Hastanenin o bölgede istenmediği gibi bir havanın oluştuğunu dile getiren Gül, “Hastanenin orada kurulması istenmiyor gibi bir hava oluşunca bende şunu söyledim “benim vatandaşım, benim mahallelim, benim yöneticim istemiyor” milletvekilimizle, il başkanımızla da bu konuyu konuştuk. Hastanenin oraya gelmesi için çok büyük uğraş verdiklerini belirttiler. Mahallelinin istememesi halinde de başka yere yapabileceklerini söylediler. Daha sonra gördük ki o hizmetin oraya gelmesinde herkes hem fikir. Bazı yapıların yapılması için eskinin ortadan kalkması lazım. Küçük yıkımlar olmazsa büyük yapımlar da olmuyor. Hastanenin olduğu yerde iki katı ağaçlandırma yapılacak. Bunu sağlık müdürümüz de söyledi. Biz de bunun takipçisi olacağız. Oradaki yeşil dokuyu nakletmiş olacağız. Hayırlı olsun diyor sizlere de ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 24.07.2018 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.