Erdoğan’dan kısıtlama açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kerem Aydınlar Cami'nden çıkışında açıklama yaptı.

22 Ocak 2021 Cuma 14:35
Erdoğan’dan kısıtlama açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kerem Aydınlar Cami'nden çıkışında açıklama yaptı. Vaka sayılarının düşüşe geçmesinin ardından kısıtlamalara yönelik değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, kabine toplantısını işaret etti. Erdoğan ayrıca 10 milyon doz yeni aşının da hafta sonu itibariyle gelmesini beklediklerini ifade etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Kerem Aydınlar Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, camiden ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ÇİN'DEN GELECEK YENİ AŞILAR

Çin'den gelecek yeni aşılarla ilgili soruya Erdoğan, "Arkadaşlar önce aşı konusunda şu anda ikinci parti aşımız nasip olursa yani onayı çıktı Çin'den. Büyük ihtimalle bu hafta sonuna kadar gelebilir. Beklentimiz 10 milyon gelecek ve bu yaş grubu, huzurevlerinde vesaire kalanlarına yönelik aşılarımız devam edecek. Aşı süreci devam edecek" yanıtını verdi.

KISITLAMALAR GEVŞETİLECEK Mİ?

Restoran işletmecilerinin talebinin sorulması üzerine Erdoğan, "Kabine toplantımızda bunu ele alacağız. Endişelerimiz var. Sıkı tutacağız deseler de sıkı tutmuyorlar. Başarı bir süreç var, bunu tersine çevirmek istemiyoruz. Elimize gelen verilere bakarız gerekirse bir esneme yaparız" dedi.

Haber7

Son Güncelleme: 22.01.2021 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165