Eyüboğlu’na Fahri hemşehrilik beratı

İskilip Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı aylık olağan toplantısında ünlü ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun...

15 Ekim 2014 Çarşamba 12:12
 Eyüboğlu’na Fahri hemşehrilik beratı


İskilip Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı aylık olağan toplantısında ünlü ressam Bedri Rahmi Eyüboğlu’nun gelini Hughette Eyüboğlu’na ‘Fahri Hemşehrilik Beratı’ verilmesi oy birliği ile kabul edildi.


Meclis Başkan Vekili Murat Önder Başkanlığında toplanan Ekim ayı olağan Belediye Meclis toplantısında Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün İskilip’in sosyal, kültürel, sanatsal anlamda tanıtımına ulusal ve uluslar arası alanda önemli katkılar sağlayan Hughette Eyüboğlu’na Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliği ile kabul edilerek 5393 Sayılı Belediye Kanunu uyarınca Hughette Eyüboğlu’na Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi oybirliği ile karara bağlandı. 




Son Güncelleme: 15.10.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.