Genel başkanlığa aday oldu

Yılmaz Kaya, Türkiye Damızlık Sığır Birliği Genel Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

04 Kasım 2021 Perşembe 12:34
Genel başkanlığa aday oldu

Çorum Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya,  Türkiye Damızlık Sığır Birliği Genel Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

Hedef büyüten Kaya, yaptığı yazılı açıklamayla Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli ile görüşerek Türkiye Damızlık Sığır Birliği Genel Başkanlığına aday olduğu bilgisini paylaştı.

Hedeflerinin Türkiye'deki bütün damızlık sığır yetiştiriciliği birliklerinin faaliyetlerini artırmak, desteklemek ve güç birliği yaparak ülke hayvancılığına katkı sunmak olduğunu aktaran Kaya, şöyle dedi: “4 yıldır Çorum'da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığını yürütüyorum. Bu dönemde Çorum damızlık sığır yetiştiricileri birliğine birçok proje ürettik. Bu projeler ve alınmış olan ekipmanlarla üretimi artırarak üyelerinin hizmetine sunduk. Çorum'da yapılan bu çalışmaların daha fazlasını Türkiye'deki bütün damızlık sığır yetiştiricileri birliklerinde organizeli şekilde destekleyerek; ülkemiz hayvancılığına katkı sunmayı hedefliyoruz. Delegelerin takdirleriyle göreve geldiğimizde birinci önceliğimiz ülkemizde hayvan ıslahı olduğunu, ırk özelliklerini düzelterek verim artışını sağlamak.  Bunun için gayretli şekilde çalışacağız ve bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacağız.”dedi.

16 Kasım’da Yılmaz Kaya'nın genel başkan adayı olduğu kongrede yönetim kurulu listesinde Erzincan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Faruk Günay, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı İsmail Topaloğlu, Amasya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Güner Aslan yer alıyor.

Son Güncelleme: 04.11.2021 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alper 2021-11-04 12:49:28

Çorum ekibi başarılı işlere imza attı. Yılmaz Kaya kazanırsa Türkiye kazanır.

Avatar
Baba 2021-11-04 22:32:42

İlimizde veteriner fakültesi yokken mucize.

Misafir Avatar
esra hanıma 2021-11-05 14:02:54 @Baba

Hanımefendi güzel bir noktaya değinmişşiniz.3-5 kişi torpille kadro alacak diye ülkenin ekonomisine darbe vurulamaz.Bu konuda algı oluşturulmaya çalışılıyor.Millet bunu yutmaz.Çocuklar sanayide kaportocu,motorcu,elektrikci ustası olsunlar,hem işsiz kalmazlar,hem çok kazanırlar,hem de ülkenin ara eleman ihtiyacını karşılamış olurlar.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Esra 2021-11-05 11:05:11 @Baba

Veterinerlik fakültesinin açılması ülkedeki işsizlerin sayısının artmasına yol açar.Devlet buraya harcayacağı parayı toplum yararına başka alanda kullanabilir.3-5 kişi menfaat sağlayacak diye kundakda ki tüyü bitmemiş yetimin rızkının buralara harcanması büyük vebale yol açar.Bunun altından kimse kalkamaz.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Barış Taşdemir 2021-11-05 10:42:12

Yılmaz Kaya adam gibi adamdır Allah yar ve yardımcısı olsun bu görevi layıkıyla yapacağından kimsenin şüphesi olmasın başarılar kardeşim

Avatar
Düvencili 2021-11-05 17:53:59

Tanıdığım en caliskan en girintili adam. Sektorün içinden gelen biri.Bu tür kurumlarda herkes yatar oradan nemalanır. Yilmaz başkan kendini yorar oraya bir seyler katar. Ülkemiz hayvancılığı kazanir. Allah yardimcisi olsun.