Girgin’le vedalaştılar

Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aytekin Girgin bugün Çorum’dan ayrılıyor.

27 Ocak 2014 Pazartesi 14:03
 Girgin’le vedalaştılar


Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Aytekin Gir
gin bugün Çorum’dan ayrılıyor.

Yeni görevine başlamadan önce Çorum eğitim camiasıyla vedalaşan Aytekin Girgin, Çorumlu siyasi ve idarecilerden oluşan bir heyeti de makamında kabul etti.

Ziyarete AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, YURTKUR Müdürü Erol Kavuncu, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Dinçer katıldı.

Veda ziyaretinde misafirlerine hitaben bir konuşma yapan Aytekin Girgin, görevi süresince Çorumlu siyasilerden ve idarecilerden büyük destek gördüğünü kaydetti.

“Çorum’u unutmam mümkün değil” diyen Girgin, eğitim alanında şehrin geleceğinin aydınlık olduğunu vurguladı.

Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekilleri Salim Uslu ve Cahit Bağcı da eğitim yatırımları hakkında bilgiler vererek Çorum’da 5,5 yıl süreyle görev yapan Girgin’e teşekkür edip tebrik ettiler.





Son Güncelleme: 27.01.2014 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.