Gülümseten diyalog

Çorum'da Hürriyet Parkı'nda şerit çekilerek önlem alınan alanda oturan bir vatandaş ile polis arasındaki diyalog çevredekileri gülümsetti.

16 Nisan 2021 Cuma 01:26
Gülümseten diyalog

Çorum'da koronavirüs tedbirleri kapsamında polis ve zabıta ekipleri denetimlerde bulundu. Hürriyet Parkı'nda şerit çekilerek önlem alınan alanda oturan kişiler polis tarafından uyarıldı. Bu sırada bir vatandaş kendisini uyaran polise, eşinin temizlik yaptığını belirterek sitem etti.

‘HANIM TEMİZLİK YAPIYORUM DİYE EVDEN KOVUYOR, NEREDE OTURALIM?'

Bankta oturan kişi, kendisini kaldırmak isteyen polise cevap olarak, “Hanım temizlik yapıyorum diye evden kovuyor. Siz parklarda oturmamıza izin vermiyorsunuz. Şimdi eve gideceğim, hanımla kavga edeceğim, bana ‘daha temizliğim bitmedi erken niye geldin’ diyecek. Orda oturma, burada oturma. Uzayda mı oturacağız.” dedi.

SİZİN SAĞLIĞINIZ İÇİN...

Polis memuru ise “Sizin sağlığınız bizim için önemli. Ciddi bir hastalık var. Bunu kurallara uyarak hepimiz çözeceğiz.” dedi.
Polis ve vatandaş arasındaki diyalog çevredekileri gülümsetti.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 17.04.2021 01:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2021-04-16 13:30:45

Yine eksik ve yanlış iş yapılıyor denetim neredeyse hiç yok sadece Hürriyet parkını denetlemekle , şerit çekmekle olmuyor bu iş İskilipli Atıf Hoca Parkı sanki salgın yokmuş gibi hınca hınc dolu ara sokaklar kısıtlama saatlerinde iğne atsan yere düşmüyor Hürriyet parkında 1 kişi görüntülenmiş falan filan biraz ara sokaklara denetim yapın lütfen

Avatar
Ahmet 2021-04-16 13:32:24

65 yaş üstü aşı olmadı mı? Aşı olanlara da tüm kısıtlamalar sürdürülecekse neden aşı oluyoruz? İşe mi yaramıyor yoksa bu işleri plan, programlayanlar da Kartal İHL mezunu olup konuya yabancı kişiler mi? Devlet ciddiyeti bu değildir.