Güvenlik güçlerimize dua

Kargı Kaymakamlığı tarafından milli birlik ve beraberliğin arttırılması için düzenlenen programda askerimiz için dua edildi

27 Ocak 2018 Cumartesi 00:37
Güvenlik güçlerimize dua

Kargı Kaymakamlığı tarafından, milli birlik ve beraberliğin arttırılması için kahvaltı organizasyonu düzenlendi.
Kargı Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, İlçe Jandarma Komutan V. J. Kd.Bçvş. İsmail Balaban, İlçe Milli eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, Müftü Mehmet Yıldız, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Burak Coşkun, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız, Kargı Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Türk, merkez ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Kargı Kaymakamı Emre Çifci, ülke olarak zor günlerden geçildiğini belirterek, "Kargı Kaymakamlığı olarak ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde milli birlik ve beraberliğimizin arttırılması için bu organizasyonu düzenledik. Afrin'de devletimizin başlattığı ’Zeytin Dalı Harekatı’nı Kargı tek vücut olarak desteklemektedir" dedi.
Yemeğin ardından tüm şehitlerin ruhuna ve ülke müdafaası için görev başında olan güvenlik güçlerine dua edildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.