Hadsiz sözlere sert tepki

İmam Hatip Mezunu Kamu  Çalışanları Derneği, Erol Mütercimler'in sözlerine tepki gösterdi, "En son yine

10 Eylül 2020 Perşembe 12:30
Hadsiz sözlere sert tepki

İmam Hatip Mezunu Kamu  Çalışanları Derneği, Yazar Erol Mütercimler’in imam hatipliler ile ilgili sözlerine tepki gösterdi.
İmam Hatip Mezunu Kamu  Çalışanları Derneği (İHK) Başkanı Mehmet Bayrak, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Mensubu ve mezunu olmaktan her zaman iftihar ettiğim, mezunları ile gurur duyduğumuz İmam Hatip Lisesi mezunları hakkında bir tv kanalında ‘sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız’ ithamı ve hadsiz sözleri nedeniyle Erol Mütercimler'i şiddet ve nefretle kınıyor ve özür dilemeye davet ediyorum.
İmam Hatip Liseleri bu ülkenin yüz akı olan eğitim kurumlarının öncülerindendir. Bu güzide eğitim kurumlarımızda, vatanını ve milletini ibadet aşkıyla seven ve bu duygularla hizmet eden vatan evlatları yetişir. Bundan rahatsız olmak örümcek kafalı bir zihniyetin yansımasıdır. Bazı marjinaller için İmam Hatipler niye sorun? Kamu malına zarar veren yok, Cinsi sapıklara, Lut kavmi gibi adi oluşumlara düşen yok, bozguncu, anarşist ve terörist yok.
Suçun bireyselliğini yok sayarak büyük mukaddes kitleye dil uzatan bu cahili kınıyor. En son yine imamın önüne geleceksin diyerek, Rabbimin ıslah etmesini temenni ediyorum."

Son Güncelleme: 10.09.2020 15:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Acı olan 2020-09-10 20:44:17

Eskiden böyle bir şey olduğun da tüm muhafazakar camia tepki gösterirdi şimdi hiç umursanmadı bence diz oturup neden böyle oldu diye daha çok düşünün ihl liler

Avatar
Xyz 2020-09-10 22:20:42

Keske her adaletsizlik hukuksuzluk liyakatsizlik tskiyye vs de boyle tepki verebilseniz

Avatar
Algılamak 2020-09-11 12:02:45

İmam hatip Lisesi mezunları ismi konulsaydı daha iyi olurdu.İmam hatip mezunu olunca;sanki iktidara mesaj niyeti ile kurulmuş algısı veriyor.

Avatar
Çorum lu 2020-09-11 11:32:32

Bunların imam hatiple ne ilgisi var. Bunlar hocamı işine gelirse imam hatipli işine gelmezse değiliz İmamlığı ter edip memurluğa geçenler