Hafta sonu nöbetçi lastikçiler

Hafta sonu YKS nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle nöbetçi lastik tamircileri açık olacak.

24 Haziran 2020 Çarşamba 23:14
Hafta sonu nöbetçi lastikçiler

Hafta sonu gerçekleştirilecek YKS nedeniyle gerçekleştirilecek sokağa çıkma kısıtlamasında bazı oto lastik tamircilerinin açık olacağını duyurdu.

Konuya ilişkin Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Koronavirüs salgınının halk sağlığı açısından oluşturabileceği risklerin yönetilmesi açısından alınan ek tedbirler kapsamında 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasında, belirli bölgelerde oto lastik tamircileri faaliyette bulunacak.

Çalışacak personel ise sokağa çıkma kısıtlamasından (görev yerine gidiş-geliş ve görev yerinde ) muaf tutulacak. Bu çerçevede, belirtilen tarihlerde Çepni Mahallesi’nde Niyazi Bulut ve Mehmet Kirçi, Kunduzhan Mahallesi’nde Yasin Yıldırım, Ulukavak Mahallesi’nde Adem Koltaş ve Necati Güder, Akkent Mahallesi’nde Ali Yanar, Kale Mahallesi’nde Ayhan Taşağıl ve Mimar Sinan Mahallesi’nde Mehmet Yağlı’nın sahibi olduğu firmalar hizmet verecek. Firmaların adres ve telefon bilgileriyle ilgili detaylı bilgi Ticaret İl Müdürlüğü’nden alınabilecek.

Son Güncelleme: 25.06.2020 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.