‘Hakaret iddiaları asılsız ithamlardır’

Arifegazili’de yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Sungurlu...

26 Temmuz 2015 Pazar 14:41
 ‘Hakaret iddiaları asılsız ithamlardır’


Arifegazili’de yaşanan olaylarla ilgili yazılı bir açıklama yapan AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı, açıklamasında, küfür ve hakaret iddialarının yaşanmadığını, iddiaların AK Parti İl Başkanı’na yönelik asılsız ithamlardan ibaret olduğunu söyledi.


“Arifegazili halkı siyasi ranta asla prim vermeyecektir.” diyen Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, yazılı açıklamasında  hakaret iddialarını yalanladı.


AK Parti İlçe Teşkilatı, Arifegazili Köyü'nde yaşanan olayla ilgili yaptığı açıklamasında şunları ifade etti; “AK PArti Sungurlu İl Genel Meclis Üyemiz Ünal Cevizci, elektrik kesintisi nedeniyle yolu trafiğe kapatan vatandaşlarla görüşerek, bu yapılan eylemin yanlış ve yasa dışı olduğunu, çözüme olumlu bir katkı sağlamayacağını ve meşruiyeti bulunmadığını, Arifegazili'nin imajına zarar vereceğini, devlet karayolunda seyahat eden vatandaşlarımızı da mağdur durumda bırakacağını, bu eylemin seyahat özgürlüğünü kısıtlama anlamına geleceğini ve bunun doğru olmadığını belirtmiştir.


AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı olarak olayı haber alınca Sungurlu İlçe Kaymakam Vekili ile Jandarma komutanını telefonla arayarak bilgi verdik. İlçe teşkilatı olarak, vatandaşlarımızı yatıştırmak ve konunun çözümüne katkı sağlamak amacıyla gecikmeden olay yerine intikal ettik. Arifegazili'de köy halkımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde; sorunun, köye ait elektrik faturaların borçlarının, özel bir şirket olan YEPAŞ'a ödenmemesinden kaynaklandığı kanaatine vardık.


AK Parti İl Başkanımız Rumi Bekiroğlu ile ilgili olarak basına aksettirilen hususlar gerçeği yansıtmadığı gibi kendisi haksız ve mesnetsiz yere itham edilmiştir.


Zira, Sayın İl Başkanımız, konuyla ilgili olan tüm yetkilileri durumdan haberdar ederek sorunun çözülmesi noktasında, köy halkımızın mağduriyet yaşamaması için gerekli girişimleri yapmış bulunmaktadır.


Bu yapılan eylemde, maalesef muhtar ve ihtiyar heyeti konunun çözümüne katkı sağlayacak bir tutum sergilememişlerdir. Köy halkını bir sorunu çözme adına yasa dışı yollara sevk etmek, köy muhtarlık merciinin işi olmamalıdır. Bir sorunu çözmek için devlet karayolunun trafiğe kapatılmasını tercih etmek, konunun çözümüne katkı sağlamak açısından ne derece doğru olmuştur, bunu halkımızın takdirlerine bırakıyoruz.


Bu yapılan eylem Arifegazili köyümüze, AK Parti iktidarında yapılan yatırımları göz ardı etmek, yok saymak amaçlı olarak yürütülen bir haksız karalama kampanyasıdır. Yapılan eylemde, AK Parti'nin hizmet kadrolarının hedef seçilerek, iktidarımızla köy halkımız bilinçli olarak karşı karşıya getirilmesi amaçlanmıştır. Fakat sebep ne olursa olsun hiçbir irade ve güç bu nadide köyümüze AK Parti iktidarımızın hizmet etme arzusunun önüne geçemeyecektir. Bunu peşinen burada ilan ediyoruz.


Biz, Sayın Arifegazili halkının, bu siyasi rant devşirme ve şov amaçlı girişimlere asla prim vermeyeceğini biliyoruz. Her zaman hizmetlerimizle yanlarında olacağımız hususunun altını bir kere daha çiziyor saygılar sunuyoruz."




Son Güncelleme: 26.07.2015 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adınız Soyadınız 2015-07-26 19:33:05

arifegaziyi savunacaksan olayları incele ve ögren ondan sonra açıklama yap