‘Halkın Sevgisini Kazanmış Örnek Bir Liderdi’

Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümünü andı.

25 Şubat 2016 Perşembe 12:18
 ‘Halkın Sevgisini Kazanmış Örnek Bir Liderdi’


Ak Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Necmettin Erbakan’ın ölüm yıldönümünü andı.


“Türk siyasetinde kendine mümtaz bir yer edinmiş, ömrünü öğrenmeye ve öğretmeye adamış bir siyasetçi, bir bilim adamı Necmettin Erbakan’ı 5. Ölüm yıldönümünde anmaktayız. Necmettin Erbakan bilgisi, birikimi, kişiliği, tecrübesi, ilkeleri, mücadele azmi ve unutulmaz hizmetleriyle halkın sevgisini ve takdirini kazanmış örnek bir liderdi." Dedi.

Bekiroğlu, açıklamasına şöyle devam etti;

 "Yakın tarihe damga vuran ve hayatı boyunca üstlendiği tüm görevlerde millete hizmet etmeyi her şeyin üstünde tutan Necmettin Erbakan’ın Türkiye’nin her alanda gelişmesine ve kalkınmasına değerli katkıları olmuştur.Siyasi hayatı boyunca partisi 4 defa kapatılan Necmettin Erbakan askeri vesayete karşı koymaya çalışmış ve nihayetinde 28 Şubat gibi bir kara sayfayı da yaşayarak adeta siyasetten men edilmiştir. Ama o her şeye rağmen siyasi ve özgürlük mücadelesini sürdürmüş ve bir siyasi miras bırakmıştır.

Necmettin Erbakan Hoca‘nın hayalleri bugün bir bir gerçekleşmektedir. Bugün artık Türkiye tüfeğini, gemilerini, insansız hava araçlarını, tanklarını, helikopterlerini kendisi yapıyor. Hatta kendi uydusunu uzaya gönderdi. İnşallah 2023 yılında kendi savaş uçağını da kendisi yapacak. Savunma sanayimizde kendi yazılımlarımızı kendimiz üretiyoruz. Şükürler olsun bütün bunlar yapıldı.


Bu duygu ve düşüncelerle tekrar Türk siyasi tarihinin önemli isimlerinden Necmettin Erbakan’ı şükranla, minnetle yad ediyor, bir kez daha kendisine Allah’ tan rahmet diliyorum.”

Son Güncelleme: 25.02.2016 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.