Hayaldi, gerçek oluyor

Dodurga TKİ-ADL’ den ilçe belediyesine tahsis edilen kompleksin düğün ve toplantı salonuna dönüşümü gerçekleşiyor.

02 Mart 2020 Pazartesi 16:13
Hayaldi, gerçek oluyor

Çorum'un Dodurga İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Dodurga TKİ-ADL’ den ilçe belediyesine tahsis edilen kompleksin düğün ve toplantı salonuna dönüşüm tamir ve tadilat projesinin ihale tarihinin belli olduğunu açıkladı.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TKİ spor kompleksi alanı içinde bulunan misafirhane ve sinema salonunun ilçe belediyesinin istifadesine sunulmak üzere düğün salonu ve toplantı salonu yapılması için tahsis sözü vermişti.
Verilen sözü yakından takip eden Başkan Aydın, Bakan Dönmez’in talimatları doğrultusunda spor kompleksi yapılacak arazinin devir protokolü için imza atmıştı.
Dodurga’ya büyük bir sosyal tesis kazandırmak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Aydın, kompleksin Düğün Salonu ve Toplantı Salonu’na dönüşüm tamir ve tadilat proje ihalesinin 23 Mart 2020 tarihinde yapılacağını söyledi.
Sosyal tesislerin onarım ve yapımı için ihale sürecinin tekrarlayan belirten Aydın, Dodurga halkının Çorum’un ilçeleri arasında örnek olacak bir sosyal tesise kavuşacağınu vurguladı.
Hemşehrilerini yıllarca özlem duyduğu düğün salonu ve toplantı salonuna kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Aydın, “Uzun yıllardır düğün salonu bekleyen vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanabileceği, modernize standartlarında bir salonu halkımızın kullanımına en kısa sürede sunacağız.”dedi.

Son Güncelleme: 09.08.2020 23:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.