Hayırda yarışıyorlar

Nurani Eğitim Kültür Edebiyat ve Yardımlaşma Derneği (NUR-DER)’nin Merkez Akkent Mahallesi’ndeki şubesi, yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

01 Ekim 2013 Salı 17:26
 Hayırda yarışıyorlar


Nurani Eğitim Kültür Edebiyat ve Yardımlaşma Derneği (NUR-DER)’nin Merkez Akkent Mahallesi’ndeki şubesi, yoğun bir katılımla hizmete açıldı.

Akkent Mahallesi merkezde dükkânların bulunduğu pasajda faaliyet gösterecek dernek şubesi, mahalle halkına hizmet verecek.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan açılışa araştırmacı yazar Eyüp Fatih Nurullah Şağban, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar, İpekyolu ve NUR-DER dernek yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda mahalle sakinin katıldı.

Dernek başkanının konuşması ile başlayan program, Kur'an’ı Kerim tilaveti, misafirlerin konuşması, tasavvuf musiki konseri ve ikramlarla devam etti.

Konu ile hakkında bilgilendirme yapan Dernek Başkan Yardımcısı Dursun Yılmaz, “Açılan şubemiz derneğin eğitim ve kültür alanında hizmetlerine ev sahipliği yaparak insanlara hizmete edecek olması bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Özellikle kimlik bunalımı içerisinde bulunan gençlerimize yardımcı olmak onları milletimizin örf ve adetlerini anlatarak, hatırlatarak kendi kültürümüz etrafında topluma kazandırmak olacaktır.

Gençlerimizi her türlü zararlı akımlardan koruyarak vatanını ve milletini seven, büyüklerine saygıda kusur etmeyen, çalışkan, dürüst, milli ve manevi değerlere saygılı bireyler olması noktasında çalışmalar yapmaktır. Gençlerin derslerinde başarılı olabilmeleri için eğitim-öğretim alanında yanlarında olmak ve onlara maddi ve manevi desteklerde bulunmak ve dernek tüzüğünün elverdiği alanlarda faaliyet yapacaklarını belirten Dursun Yılmaz, amaçlarının mahalle halkına hizmet olduğunu kaydetti.

Karanlığa küfretmektense bir mum yakmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Yılmaz, “Mahallede yardıma muhtaç olanlara yiyecek ve giyecek yardımı, cenaze, düğün vb. durumlarda mahalle halkının yanında bulunacağız. Hizmetlerimizde yanlarında bulunan ve maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza sevgi ve muhabbetlerimi iletiyorum.” diye konuştu.




Son Güncelleme: 01.10.2013 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.