Hemşehrimize memleket hatırası

Bayat ve Alaca Belediye Başkanları AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek, her iki ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundular.

29 Kasım 2016 Salı 17:35
Hemşehrimize memleket hatırası


Bayat ve Alaca Belediye Başkanları AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu makamında ziyaret ederek, her iki ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Uslu’nun yaptığı duyuruya göre, Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ile AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Milletvekili Uslu’yu ziyaret etti.

Görüşmede Alaca ve Bayat’a yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bu arada AK Parti Ankara Milletvekili hemşehrimiz Murat Alparslan'a Bayat ilçesinin tablosu hediye edildi.

Uslu ayrıca AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Burak Köse ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti. Uslu,yeni yönetime başarılar diledi.



Son Güncelleme: 29.11.2016 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.