Hemşehrimize örnek vali ödülü

EYUDER tarafından Yılın Örnek Mülki Amiri kategorisinde Giresun Valisi hemşehrimiz Enver Ünlü ödül aldı.

23 Kasım 2020 Pazartesi 00:29
Hemşehrimize örnek vali ödülü

Türkiye Eğitim Yöneticileri ve Uzmanları Derneği EYUDER tarafından Yılın Örnek Mülki Amiri kategorisinde Giresun Valisi hemşehrimiz Enver Ünlü ödül aldı.

Çorum eski Milli Eğitiim Müdürü Isparta Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz’a ise Yılın İl Milli Eğitim Müdürü Ödülü verildi.
EYUDER tarafından 13 kategoride verilen Altın Meşale Ödülleri sahiplerini buldu.

Yılın Örnek Eğitimci Akademisyeni, Yılın Örnek Mülki İdare Amiri (Vali / Kaymakam), Yılın Örnek Yazarı ve Kitabı, Yılın Örnek Sosyal Sorumluluk Projesi, Yılın Örnek Sivil Toplum Kuruluşu, Yılın Örnek Eğitim Yöneticisi, Yılın Örnek Eğitim Dostu Şirketi, Yılın Örnek Eğitim Araştırması, Yılın Örnek Öğretmeni, Yılın Örnek Özel Öğretim Kurumu/Okulu, Yılın Örnek Köşe Yazarı, Yılın Örnek TV Programı ve Örnek eTwinning Projesi kategorilerinde verilen ödüllerde, Yılın Örnek Mülki Amiri Giresun Valisi hemşehrimiz Enver Ünlü oldu.

Çorum eski Milli Eğitiim Müdürü Isparta Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ise Yılın İl Milli Eğitim Müdürü Ödülü verildi.

Son Güncelleme: 25.11.2020 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu korosu 2020-11-23 10:46:13

Ömer Yılmaz’ı gönderene kadar uğraştı Çorumlu olmayan çorumluluk korosu sendika başkanı şube başkanları hepsi çorumlu gibi Çorumlu isterük deyu tuturduydu

Avatar
Çorum 19 2020-11-23 16:05:17

Adam öğütme degirmeni