‘Hep birlikte kutlayalım’ mesajı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle hep birlikte kutlama yapma çağrısında bulundu.

29 Ekim 2020 Perşembe 13:21
‘Hep birlikte kutlayalım’ mesajı

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bu akşam saat 20.00’de tüm belediye anons cihazlarından istiklal Marşı’nı seslendirecek.

Sungurlu Belediyesi’nden yapılan duyuruda, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramını İstiklal marşımızı hep bir ağızdan coşkuyla söyleyerek kutlayalım. Belediye merkez anons cihazlarımızdan bu akşam saat 20:00’da yayınlanacak istiklal marşımıza hemşerilerimizi bayrakları ile evlerinin balkonlarında eşlik etmeye davet ediyoruz. 97. Yılın gururunu birlik ve beraberlik içerisinde, heyecanla, coşkuyla ve tek bir yürek olarak kutlayalım.” Denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.