Hitit Gıda 12'nci şubesini açtı

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi’nin Merzifon’daki ikinci mağazası olan ‘Cumhuriyet Şubesi’ dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

21 Kasım 2015 Cumartesi 10:17
Hitit Gıda 12'nci şubesini açtı

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi’nin Merzifon’daki ikinci mağazası olan ‘Cumhuriyet Şubesi’ dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sofular Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Belediye binası karşısı numara 154’te gerçekleşen açılışa Merzifon Vergi Dairesi Müdürü Yavuz Duran, bazı daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Hitit Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Kaya, Suat Kaya, Hasan Zelveci, Fatih Balcı ve Erdal Çoban’ın da hazır bulunduğu açılışa Merzifon halkı büyük ilgi gösterdi.

Açılışta davetlilere hitaben bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, ‘Ailenizin Marketi’ sloganıyla faaliyet gösteren Hitit Gıda’nın tarihçesi ve hizmet anlayışından bahsetti.

Türkiye’nin sıkıntılı günleri geride bıraktığını ve yeni bir sürece girdiğini belirten Selahattin Zelveci, “Bu süreç, vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olur inşaallah” dedi.

HİTİT GIDA’DAN 12’NCİ ŞUBE

Müşterilerinin teveccühü ile hizmette 33 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Selahattin Zelveci, Hitit Gıda’nın perakende sektöründe emin adımlarla büyüyerek bugünlere geldiğini söyledi.

Merzifon halkının ilk şubelerine gösterdikleri ilgi ve alaka karşısında ilçeye yeni bir şube açmak için kolları sıvadıklarını anlatan Zelveci, “Hitit Gıda’nın 12. mağazası olan Cumhuriyet Şubemizi Merzifon’da hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yeni şubelerle istihdama katkı sağlayarak halka hizmet etmenin en büyük öncelikleri olduğunu vurgulayan Zelveci, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hitit Gıda yöneticileri ve çalışanları olarak yeni atılımlar yapmak, kaliteyi devamlı kılmak, yeni istihdam alanları oluşturmak öncelikli görevlerimiz arasında.

Kaliteden anlayan ve yapılan hizmeti hakkıyla değerlendiren müşterilerimiz daima hizmetin en iyisine layık. ‘Ailenizin Marketi’ sloganı ve ‘En büyük patron müşteridir’ felsefesi ile Merzifon’daki ikinci şubemizi hizmete açıyoruz. Bugünleri gösterdiği için Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler olsun. İlk şubemizi açtığımız günden bu yana Hitit Gıda’ya güvenen tüm Merzifonlu hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek az.

Hitit Gıda'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen, şu an aramızda bulunmayan tüm ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. İşinde her türlü özveriyi gösteren tüm mesai arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.”

TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Açılışa katılan Merzifon Vergi Dairesi Müdürü Yavuz Duran, Hitit Gıda’nın yeni şubesinin ilçeye hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Duran, kalite ve müşteri memnuniyetini önemseyerek ticarette başarılı bir yer kazanan Hitit Gıda’nın yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.

Sunuculuğunu Fatmanur Çetin’in üstlendiği açılışta duayı Hıdırlık Talebe Yurdu Müdürü Ahmet Şahin yaptı.

Açılış kurdelesini Hitit Gıda yöneticileriyle birlikte kesen protokol mensupları, mağazayı gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Hitit Gıda’nın 12. mağazası olan Cumhuriyet Şubesi açılışında çeşitli ikramlarda bulunulurken indirim kampanyaları da tanıtıldı.

Renkli etkinliklerin de yer aldığı açılışa katılan protokol mensupları ve davetliler, Hitit Gıda yöneticilerini tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.