Hitit Gıda’dan bir şube daha

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Osmancık Caddesi ...

12 Eylül 2015 Cumartesi 11:33
Hitit Gıda’dan bir şube daha

Hitit Gıda Alışveriş Merkezi Osmancık Caddesi Şubesi dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Yerel basında yer alan habere göre, Buharaevler Mahallesi Osmancık Caddesi numara 276’da gerçekleşen açılışa Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan, Alper Zahir ve Ahmet Yabacıoğlu, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, TÜMSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Kılıç, bazı daire amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sanayici ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Hitit Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Kaya, Suat Kaya, Hasan Zelveci, Fatih Balcı ve Erdal Çoban’ın da hazır bulunduğu açılışa ilgi büyüktü.

Açılışta davetlilere hitaben bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Zelveci, ‘Ailenizin Marketi’ sloganıyla faaliyet gösteren Hitit Gıda’nın tarihçesi ve hizmet anlayışından bahsetti.


“Türkiye’de son zamanlarda yaşanan terör hadiseleri hepimizi derinden yaraladı ve üzdü” diyen Selahattin Zelveci, “Vatanın bütünlüğü, milletin huzur ve bekası için canını feda eden aziz şehitlerimizi birkez daha rahmet ve minnetle anıyor, kederli aileleri ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.


Zelveci, “Yaşanan terör olayları, hepimize daha duyarlı, birlik adına daha sorumlu ve kardeşçe olma sorumluluğunu getiriyor. İçinde bulunduğumuz sıkıntılı günleri, hep birlikte kararlılıkla aşacağımıza can-ı yürekten inanıyor, Cenab-ı Hakk’tan huzurlu ve güzel günler niyaz ediyorum” diye konuştu.


SIRADA AMASYA VAR


Çorum halkının teveccühü ile hizmette 33 yılı geride bıraktıklarını hatırlatan Selahattin Zelveci, yeni şubeler için kolları sıvadıklarını vurguladı.


Hitit Gıda’nın şube sayısını 9’dan 12’ye çıkaracaklarını anlatan Zelveci, yakında Amasya’ya da şube açacakları müjdesini verdi. Zelveci, şöyle konuştu:


“Hitit Gıda yöneticileri ve çalışanları olarak yeni atılımlar yapmak, kaliteyi devamlı kılmak, yeni istihdam alanları oluşturmak ve Çorum’dan aldığımızı Çorumlu’yla paylaşmak öncelikli görevlerimiz arasında.


Kaliteden anlayan ve yapılan hizmeti hakkıyla değerlendiren hemşehrilerimiz daima hizmetin en iyisine layık. ‘Ailenizin Marketi’ sloganı ve ‘En büyük patron müşteridir’ felsefesi ile Osmancık Caddesi’nde yeni şubemizi hizmete açıyoruz. Hitit Gıda markasını 3 yeni şube açarak daha geniş bir kitlelere ulaştıracağız.


Hitit Gıda'nın bugünlere gelmesinde emeği geçen, şu an aramızda bulunmayan tüm ortaklarımız ve çalışma arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hitit Gıda ruhunu yaşatmak için gecesini gündüzüne katan tüm mesai arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum.”
CANDAN ve YABACIOĞLU’NDAN ‘HAYIRLI OLSUN’ DİLEĞİ


Açılışta konuşan Belediye Başkan Yardımcıları Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, Hitit Gıda’nın perakende sektöründe hızla büyüyen bir Çorum markası olduğunu vurguladılar.


Yerli girişimcilerin kazançları ile Çorum’a yatırım yaparak istihdam sağladıklarına işaret eden Turhan Candan ve Ahmet Yabacıoğlu, kalite ve müşteri memnuniyetini önemseyerek ticarette başarılı bir yer kazanan Hitit Gıda yönetici ve çalışanlarını tebrik ettiler.


Hıdırlık Talebe Yurdu Müdürü Ahmet Şahin’in yaptığı dua eşliğinde gerçekleşen açılışta kurdeleyi protokol üyeleri ve Hitit Gıda yöneticileri birlikte kesti.


Renkli etkinliklerin de yer aldığı açılışa katılan protokol mensupları, Hitit Gıda yöneticilerini tebrik ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler.
Hitit Gıda’nın 9. mağazası olan Osmancık Caddesi Şubesi’ni gezen davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken indirim kampanyaları da tanıtıldı.

 

Son Güncelleme: 26.07.2018 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.