İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama

İçişleri Bakanlığı Çorum'a ataması yapılan ve 13 yaşındaki Muhammet Çelik’in ölümüne sebep olan o kaymakam hakkında açıklama yaptı.

15 Ağustos 2022 Pazartesi 15:39
İçişleri Bakanlığı’ndan açıklama

İçişleri Bakanlığı, Batman Gercüş Kaymakamı iken yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Muhammet Çelik’in ölümüne sebep olan, son kararname ile de Çorum’a Hukuk Müşaviri olarak atanan olan Server Sinanoğlu ile ilgili açıklama yayımladı.

GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI

Açıklamada, Sinanoğlu hakkında görevden uzaklaştırma işlemi yapıldığı bildirildi. Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun kullandığı resmi araç, 15 Temmuz günü yolun karşısına geçmeye çalışan Muhammet Çelik'e, ardından da başka bir araca çarpmıştı. Yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken 0.27 promil alkollü çıkan Server Sinanoğlu tutuklanmıştı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

İçişleri Bakanlığı, alkollü yakalanan ve tutuklanan Server Sinanoğlu ile ilgili yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamada, Server Sinanoğlu hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırma işlemi yapıldığı, Gercüş Kaymakamlığı'na ise başka bir kaymakam ataması yapıldığı belirtildi. Kadrosu taşra Hukuk Müşavirliğine alınan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma halinin devam ettiği belirtilen açıklamada, "Konuyla ilgili olarak gerek adli soruşturma gerekse Bakanlığımızca görevlendirilen Mülkiye Müfettişi marifetiyle idari soruşturma sürmektedir" denildi.

RESMİ ARAÇLA KAZA YAPMIŞTI

Server Sinanoğlu, Gercüş Kaymakamı iken kullandığı resmi araçla yolun karşısına geçmeye çalışan 13 yaşındaki Muhammet Çelik'e, ardından da başka bir araca çarpmıştı. Yaralanan Çelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken 0.27 promil alkollü çıkan Server Sinanoğlu tutuklanmıştı. (Sabah)

Son Güncelleme: 15.08.2022 22:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Iki ayyas 2022-08-15 20:48:54

Zamaninda Ulu Onder Ataturk ve Ismet Inonu'ye iki ayyas diyenlerin altinda imzasi bulunan kararname ile Corum'a atadigi burokrat devletin makam araci ile sarhos olarak carptigi bir cocugun ölümüne sebep olmustur. Ayyas ariyorsaniz uzaklarda aramayin.

Avatar
Batandaş 2022-08-16 08:23:59

Artık neye güveneceğiz. Bu adam alkollü araçla çocuk öldürmüş neymiş sorgusu devam ediyor muş! Tutukluyken nasıl atama yapılıyor. Allah aşkına bu nasıl iş.

Avatar
Orhan 2022-08-16 10:03:16

Neden Çorum'a ataması yapılıyor? Niye Yozgat değil. Çorum’dan başka taşra mı yok?

Avatar
Çorumlu 2022-08-16 10:56:26

Kast sistemi vardı.. Malum partili isen hertürlü suçu işleme özgürlüğün var..

Avatar
Haksızlık Karşısında Susan Dilsiz Şeytandır 2022-08-17 09:20:46

Peki neden Çorum'a ataması Yapılmıştır? İlk önce bunun cevabını vermeliler. Çorum nasıl olsa sesini çıkartmıyor. Ne desek, ne yapsak susuyorlar,nasıl olsa uyuyorlar. Allah aşkına güzelim memleketimin, güzelim insanları silkelenin uyanın başka ÇORUM yok. Çorum'a bizler Çorumlular sahip çıkmazsa daha bizi çooooooooook uyuturlar. ALLAH MUHAMMED AŞKINA UYANIN ARTIK, YETER. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....