İHH kurban bağış standı açtı

Çorum İHH Saat Kulesi Meydanı’nda kurban bağış standı açtı.

04 Temmuz 2020 Cumartesi 00:00
İHH kurban bağış standı açtı

Çorum İHH Saat Kulesi Meydanı’nda kurban bağış standı açtı.

Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı, hayırseverlerin bağışlarını dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara ulaştıracaklarını bildirdi. 2020 yılında ‘Kurban Rahmettir’ sloganıyla gerçekleştirdikleri çalışma kapsamında kurban bağış çağrısı yapan Özkabakçı, yurt içi ve yurt dışı kurban hisse bedelinin 900 TL olduğunu ifade etti.

Kurbanla mazlum coğrafyalarla aramızda köprü kurulduğunu vugrulayan Özkabakçı, “28 yıldır olduğu gibi bu sene de 6 kıtaya kurban kardeşliğini taşıyoruz. Kurban bereketini geçen yıl 2 milyon kişiye ulaştırdık. Bu yıl da emanetlerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kolları sıvayıp yola koyulduk. Kurban bağışında bulunmak isteyenler Hürriyet Meydanı’ndaki standımızı veya Üçtutlar Mahallesi Muratevler 6. Sokak’taki İHH Çorum Ofisini ziyaret edebilirler. İsteyenler Vakıf Katılım Çorum Şubesi’ndeki İHH banka hesabına ‘kurban’ açıklamasıyla birlikte bağışlarını ulaştırabilirler” dedi.

Son Güncelleme: 04.07.2020 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.