İkinci tekneyi de yaptılar

Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren HMAK Hidrolik Makine tarafından üretilen çift gövdeli...

30 Ocak 2014 Perşembe 16:02
 İkinci tekneyi de yaptılar


Küçük Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren HMAK Hidrolik Makine tarafından üretilen çift gövdeli Katamaran Tekne’den sonra ikinci tekneyi imal ediliyor.

Hatırlanacağı üzere, Vali Sabri Başköy ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın katılımıyla düzenlenen törende, 14 metre boyu, 6 metrelik eni ile dikkat çeken ilk tekne, suya inmeye hazır hale getirilmiş, tekneyi gören Çorumlular şaşkınlıklarını gizleyememişti HMAK Hidrolik Makina Sahibi Hakan Özakıncı, 2,5 ayda tamamlanan teknede baştan sona tüm mühendislik ve imalat aşamalarının kendilerine ait olduğunu, teknenin Bafra Barajı'nda bulunan bir balık çiftliğine yapıldığını, hizmet teknesi olarak görev yapacağını söylemişti..

HMAK Hidrolik Makine ikinci tekne siparişini alarak hızlı bir şekilde imalatına başladı. KSS’ye yolu düşenler muhteşem tekneyi görebiliyor.









Son Güncelleme: 31.01.2014 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.