İktidarı yerden yere vurdu

Türk Büro Sen Çorum Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Türk Büro Sen Genel Başkanı ...

18 Ocak 2015 Pazar 15:32
 İktidarı yerden yere vurdu


Türk Büro Sen Çorum Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılan Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, kamuda huzur kalmadığını, çok sayıda memurun depresyon ilacı kullandığını söyledi.


Anvatar Otel’de düzenlenen toplantıya Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam, Kamusen İl Başkanı M. Fatih Gök, Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın ve sendika üyeleri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasında gündemi değerlendiren Türk Büro Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş, hükümete yönelik eleştirilerde bulunarak, hükümetin özel memur alımı yöntemleriyle kendi yandaşlarını memur yaptıklarını anlatarak, “İnsanlar KPSS’ye çalışacak, siz yandaş olursanız memurluk sınavsız olacak. Buna adaletsizlik demeyelim mi? Eskiler bir tane alıyordu, bugünkiler 100 tane alıyor. Siz onları kınayarak, Hazreti Ömer adaleti diyerek gelmediniz mi?” diye konuştu.


Türkiye’de her üç vatandaştan birisinin devlet yardımıyla ayakta kaldığını anlatan Yokuş, 3 zmilyon insana devlet bakarken, bugün bu sayının 24 milyona çıktığını belirtti.


Bakanların Yüce Divan’a gönderilmemesini de eleştiren Fahrettin Yokuş, suçun mecliste değil, yargıda aklanacağını dile getirdi. “Birileri iktidara gelirse, o kirli çamaşırlarınız ortaya dökülmeyecek mi?” diye soran Yokuş, “İşte o zaman ne yapacaksınız.” dedi.




Son Güncelleme: 18.01.2015 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.