İskilip'te suya indirim

İskilip Belediyesi'nden ilçe halkına sevindirici karar

03 Ekim 2019 Perşembe 16:32
İskilip'te suya indirim

İskilip Belediyesi su fiyatlarında yüzde 30 indirim yaptı.

İskilip Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında önemli bir karara imza attı. Meclis üyelerinin katıldığı toplantı sonnunda söz alan Belediye Başkanı Ali Sülük gündem dışı  konuşmasında seçim dönemi vaatleri arasında olan su faturalarında yüzde 30 indirim önerisini meclis üyelerinin onayına sundu. Böylece Kasım ayından itibaren suda yüzde 30 indirim yapılacak.

Başkan Ali Sülük bu kararı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Başkan Sülük “Seçim döneminde vaat ettiğimiz, suda yüzde 30 indirim sözümüzü tutarak, meclis toplantısında kararını aldık. Gelecek aydan itibaren ev ve iş yerleri de dahil olmak üzere su da yüzde 30 indirim hemşerilerimizin faturalarına yansıyacaktır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. ” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.