İskilip-Tosya yolunda asfalt zamanı

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı İskilip-Tosya Yolu şehir içi geçişinde devam eden çalışmaları inceledi.

30 Eylül 2013 Pazartesi 10:32
 İskilip-Tosya yolunda asfalt zamanı

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı İskilip-Tosya Yolu şehir içi geçişinde devam eden çalışmaları inceledi.

Yapılan açıklamaya göre,
Belediye Başkanı Numan Sezer, Başkan Yardımcısı Melih Alpsar, Ak Parti ilçe Başkanı Ali Koçkaya ve beraberindekilerle çalışma alanına giden Bağcı, Başkan Numan Sezer ve yardımcısı Melih Alpsar ile yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı.

Tosya yolu şehir içi geçişinde sıcak asfalt çalışmalarında sona yaklaşılırken yıkılan köprülerin yerine karayollarının standartlarına göre üç adet yeni köprü yapımı için geceli gündüzlü çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar Şeyhyavsi civarından Pazarbaşına kadar olan bölgede yoğunlaştırıldı. Yıkılan köprülerin yerine yenisinin yapılması ve şehir içi geçişi sıcak asfalt çalışmasının önümüzdeki günlerde bitirilmesi hedefleniyor.

İncelemelerden sonra şehir turu yapan Bağcı, esnafla da sohbet ederek kısa zamanda sıkıntıların aşılacağına, İskilip’in kaliteli yol ve köprülere kavuşacağına belirterek, İskilip Belediyesi’nin bu konuda tüm imkânlarını seferber ettiğini hatırlattı.

Belediye Başkanı Numan Sezer de, İskilip’te bir yandan yol çalışması yapılırken diğer yandan kanalizasyon alt yapı şebekesi çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, bu konularda kamuoyunun anlayış ve desteğine teşekkür ettiğini kaydetti.






Son Güncelleme: 30.09.2013 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.