İskilip’e’ Cittaslow’e yaklaşıyor

OKA Sakin Şehir Çalışma Ekibi İskilip’i ziyaret etti.

02 Nisan 2015 Perşembe 17:12
 İskilip’e’ Cittaslow’e yaklaşıyor


OKA Sakin Şehir Çalışma Ekibi İskilip’i ziyaret etti.


İskilip Kaymakamı Sayın Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Sayın Recep Çatma’nın katıldığı ortak bir toplantıda İskilip ve ‘Sakin Şehir’ çalışmaları görüşüldü.


İskilip Kültür Turizm Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Derneği (İSDAK) Başkanı Hasan Güçlü rehberliğinde kısa bir şehir turundan sonra Sakin Şehir Çalışma Ekibi ‘Sakin Şehirler ve Adaylık Süreci’ konusunda bilgilendirme yaptı.


Toplantıda belediye teknik kadrosu ve kaymakamlık proje ofisi, HEM ve İskilip Tarımını Araştırma ve Geliştirme Derneği’nden (İSTARGE) ilgililer de hazır bulundu. Görüşmeler sonucunda İskilip’in tarım, turizm ve el sanatları ile Sakin Şehir olabilecek donanıma sahip olduğu ve adaylık çalışmalarının hızlandırılması noktasında ortak görüş ortaya çıktı. Toplantı sonunda İskilip Halk Eğitim Merkezi ziyaret edilerek el sanatlarının sakin şehir sürecindeki yeri tantışıldı.




Son Güncelleme: 02.04.2015 17:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.