‘İŞKUR bizim köprümüz’

Çorum Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti.

25 Eylül 2013 Çarşamba 12:22
 ‘İŞKUR bizim köprümüz’


Çorum Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü (İŞKUR) tanıtım toplantısı bugün gerçekleşti.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) konferans salonunda düzenlenen toplantıya İŞKUR Müdürü Zafer Eyvaz, SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile Çorum’da hizmet veren serbest muhasebeci ve mali müşavirler katıldı.

İŞKUR’un hizmetlerinin tanıtıldığı toplantının açış konuşmasını yapan SMMMO Başkanı Muzaffer Yıldırım, çalışanlarla işverenler arasında köprü vazifesini üstlendiklerini söyledi.

SMMMO olarak İŞKUR’un faaliyetlerini önemsediklerini ve yakından tanımak istediklerini belirten Yıldırım, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan sunumların ardından kürsüye gelen İŞKUR Müdürü Zafer Eyvaz ise kurumsal hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

İŞKUR’da yürütülen iş ve işlemlerle ilgili detaylı açıklamalarda bulunan Zafer Eyvaz, katılımcıların sorularını da cevapladı.

Toplantı, yapılan açıklamaların ardından sona erdi.






Son Güncelleme: 25.09.2013 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.