İsrail katliamına böyle tepki gösterdiler

Çorum Alperen Ocakları Filistin’de kadın, çocuk demeden sivil katliamlarda bulunan terör devleti İsrail’e tepki gösterdi.

10 Kasım 2023 Cuma 11:32
İsrail katliamına böyle tepki gösterdiler

Çorum Alperen Ocakları Filistin’de kadın, çocuk demeden sivil katliamlarda bulunan terör devleti İsrail’e tepki gösterdi.

Eşref Hoca Caddesi üzerinde yeni mağaza açan Migros önünde toplanan Alperenler, temsili olarak kucaklarında kefenli bebek cesetlerini mağazanın önüne koydular.

Tekbir getirerek sloganlar atan Alperenler. basın açıklamasının ardından protesto eylemini bitirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çORUMLU SORUMLU 2023-11-10 13:45:02

En azından bazıları gibi saçma sapan her gün gittikleri KAHVE'ye gidip oturma eylemi gibi sözde protesto etmemişler;)

Avatar
şovmenler 2023-11-10 12:08:56

sakallı alperenler niye Migros'a gidiyosunuz. A101 , Bim , Yunus gibi marketlere gitsenize. İktidara yakın Gross marketlere gidin ? Hatta cesaretiniz varsa ülkede isaril mallarının satılmasını engelleyin. Fabrikalarının kapatılması için eylem yapın. Öyle şov yapmak ile olmuyor bay sakallı alperen. Boş işler bunlar. Son haftalarda İsrail ile ticaretimiz artmış biliyormusun.

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-11-10 21:20:01 @şovmenler

Ya hu adamları savunduğumdan da değil ama yani her yapılanı aşağılayarak hemen atlamayın ya. Aynen kardeşim öylemiş de böylemiş.. Devlet ne yapacak birader nasıl kesecek, Çorum'da şurada çuvala pamuk basan 20 yaşında delikanlı devlete sadece yahudinin ürettiği mikroçipi alma mı diyecek? İşkemden konuşun anca. Ulan adam katliam görüyor, birşey yapalım diyor, çıkıyor bunu yapabiliyor. İki aldığı şeyi almıyor, bir de bu. Ne saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya. Yok şovmen de yok devlete aldırmasın da bilmem ne. Bir allame sensin bay yürüyen bilmiş. E bu çocuklar ne yapsın, biz ne yapalım aga? Tavsiyen ne? Şov yapma, bağırma, boykot etme... A101 ne alaka, Migros İsrail markası şirket. Ne alakası var Bim'dir bilmem nedir? Ya bir oluruyla eleştirin eleştiriniz varsa. Anca tepeden bakıp çamur atın millete...

Beğenmedim! (4)
Avatar
Mustafa 2023-11-10 13:07:52

Okumak lazım yeni buluşlar bulup geliştirmek lazım sanayi teknoloji tarımda gelişmemiz lazımki israili anca bu şekilde durdurabiliriz

Avatar
CorumTurk 2023-11-10 17:10:04

Bugün 10 Kasım ve bu konu da tek bir haberiniz bile yok gerçekten ilginç.

Avatar
Çorumsuz 2023-11-10 21:32:32

Yahu ne saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz beyler? Yok protesto mu kaldı, yok sıkıysa şunu yapsanıza? Ya dünya gözüyle soykırım görüyoruz SOYKIRIM! Yok "öyle boykot edilmez" yok "protesto ne alaka." Ya iyi misiniz ya? Ne yapsın insanlar ya? Nasıl bu kadar her şeyin en iyisini en muteberini bir siz biliyor olabilirsiniz? Bu dünyada insanın TÜKETMEMEKTEN bir de mümkün mertebe BAĞIRMAKTAN başka elinden bir şey gelmiyor böyle bir mezalime. Bu ne tekebbür, kendinize bir gelin ya! Bağıracaklar anasını satayım, global protestoların etkisi oldu bu sefer. Herkes sizin gibi pasif-agresif takılsın mı istiyorsunuz? Siz bir şey yapmıyorsunuz diye neden kimse hareket etmesin be? Hay yazıklar olsun şu kibrinize ya. Eleştireceğin varsa efendi gibi aşağılamadan edeplice doğrusunu olurunu tavsiye edersin. Her akşam kaçsan da göçsen de önüne bin türlü zulüm haberi düşüyor, yok bağırma, yok şunu da yapsana, yok bu kolaydı...

Avatar
Can 2023-11-10 19:46:18

Yav artık böyle protesto mu kaldı adam zaten yapıyor yapacağını sizin orda protesto etmeniz boş.

Misafir Avatar
Çorumsuz 2023-11-10 21:24:48 @Can

Al bi de burda. Aynen birader bunlar da İsrail'de hükümet düşüyor zannederek bağırıyorlardı. Protesto da kalmadı, boykot da kalmadı, anca seninki gibi üstten bakan salla-başçılık var sadece.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Tebrik 2023-11-10 21:05:28

Belediye personeli mi bilemem de mesai saatinde madem işinin dışında ediversene şikayet...çamur at izi kalsın mantığından usandı bu millet

Avatar
Çorumlu 2023-11-10 19:52:57

Gençleri tebrik ediyorum duruşları ve özgüvenlerinden ötürü. Sonunda memlekette etkili bir eylem yapıldı çok şükür