İsrail kudurdu, Filistin'in direnişi Kuvvayı Milliye hareketi

AK Parti Çorum eski Milletvekili Erol Kavuncu, Filistin halkının zalimlere karşı Kuvvayı Milliye hareketi başlattığını duyurdu.

11 Kasım 2023 Cumartesi 11:19
İsrail kudurdu, Filistin'in direnişi Kuvvayı Milliye hareketi

AK Parti Çorum eski Milletvekili Erol Kavuncu, katil İsrail’in Filistin’de kadın, çocuk demeden yaptığı sivil katliamlara tepki gösterirken, Gazze halkının zalimlere karşı Kuvvayı Milliye hareketi başlattığını duyurdu.

İşte o açıklama:

Filistin, Gazze’de dünyanın en zalim! savaşı! yapılmıyor...!!!

Çünkü bu bir savaş değil ...!!!

Çünkü savaş, taraf ya da taraflar arasında olur ...!!!

Bir tarafta dünyanın en güçlü, en zalim ... devlet ve devletleri var, diğer tarafta, yıllardır kendi öz yurdunda, topraklarında, esir, köle ... muamelesi gören ve gelinen nokta itibariyle yok edilmekle karşı karşıya olan bir halk bir millet, bir "Kuvvayı Milliye" hareketi var ...!!!
Diğer taraftan, dün akşam TRT HABER kanalında, yıllardır ABD de yaşayan TRT HABER Washington muhabiri/temsilcisi Tuna Şanlı korkunç bir haber/bilgi paylaştı !!!

Dedi ki; Şu an, haber alma kanallarının bu kadar açık ... olduğu bu devirde, ABD de yapılan yalan haber bombardımanı ... nedeniyle, ABD halkının çok büyük bölümü, "zavallı İsrail’in kendi topraklarında, Filistin, Gazze de "terörist Hamas'ın, Filistin devletinin" uçakları, tankları, topları, füzleeryle savaşıyor, masum halkını korumaya çalışıyor... zannediyor ... dedi...!!!

İsrail en acımasız, en zalim, en korkunç ... şekilde kudurmuşçasına ... her türlü savaş, öldürme, yok etme ... silahlarını da kullanarak saldırıyor, bütün insanlığı..., "ilahi adaleti", bir kıyamete, bir kıyamet savaşına zorluyor ...!!!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kale... 2023-11-11 17:34:16

Yahu Erol Abey;
Filistinle, Türkiye'den başkası neden ilgilenmiyor. S.Arabistan, Mısır, ürdün, Katar, BAE, Bahreyn gibi ZENGİN ve müslüman ülkelerin umrunda değil, bunlarıda söylesen doğru olmaz mı.
Acımak yine bize düşüyor ve İnsan olarak helbette üzülüyoruz.
İsrail, hamas işbirliği ile gazzeyi yok ettiler. Filistin diye artık bir ülke kalmadı. Erol Abey, sadece israili değil haması da kınamanız gerekmiyor mu, israilin beraberinde Filistini bitiren yok eden hamas olduğunu bütün dünya biliyorda neden bir tek Türkiye bilmiyor.

Avatar
Öz Çorumlu 2023-11-11 13:06:30

Hah bi sen kalmıştın 5 yıl boş boş yattın çıkmış bide şov yapıyor

Avatar
Mert 2023-11-11 14:33:37

Elinden tutan mı var burdan boş boş konuşma

Avatar
Ömer Yasin 2023-11-12 08:00:02

5 sene milletvekilliği yaptın, bir tane çivin yok çivin.

Avatar
Ahmet DEMİR 2023-11-11 14:58:18

Var mı arkalardan şovunu yapmayan. Herkes bu işten primini alsın lütfen.

Avatar
Vatandas 2023-11-11 20:17:02

Sizler ataturk düşmanları işinize gelince Kuvayı milliye gelmeyince Vahdettin ve İskilipli Atıf .yalancı olduğunuzu biliyoruz inşaAllah gün gelecek yargılandığınızi göreceğiz

Avatar
Seçmen 2023-11-11 21:02:09

abim Çorum sizi nasıl hatırlar? ÇORUMA ne getirildi döneminizde

Avatar
Çorumlu 2023-11-11 11:38:29

Sahada savaşanlar bu konuyu bu kadar kullanmıyor.. Dünyanın gözü önünde soykırım oluyor..