İstanbul’da hemşehri buluşması

İstanbul'da Osmancık ve Köyleri Derneği tarafından düzenlenen hemşehri programında kentte yaşayan...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:43
İstanbul’da hemşehri buluşması


İstanbul'da Osmancık ve Köyleri Derneği tarafından düzenlenen hemşehri programında kentte yaşayan Osmancıklılar bir araya geldi.


Ataşehir'deki Kayışdağı Sultanahmet Köftecisi’nde düzenlenen programa başta dernek başkanları olmak üzere çeşitli semtlerde yaşayan Osmancıklılar katıldı.


Dernek Başkanı Serdar Gürsoy, programın amacının Osmancıklılar arasında kaynaşmanın, birlik ve beraberliğin sağlanması olduğunu söyledi.


Dernek olarak daha geniş katılımlı programlara hazırlandıklarını belirten Gürsoy, “İstanbul'un farklı semtlerinde yaşayan Osmancıklı hemşehrilerimiz var. Zaman zaman hemşehrilerimiz tarafından kurulmuş dernekleri ziyaret ediyor istişare yapıyoruz. Hemşehrilerimizi bir araya getirerek hem kaynaşmak hem de memleketimizle ilgili gelişmeleri değerlendirmek için bu tür etkinliklere ihtiyacımız var. Daha önce de düzenlediğimiz gibi çok geniş katılımlı organizasyonlar da düzenleyerek bu birlik ve beraberliğimizi daha güzel bir şekilde yansıtacağız. Gönül birliği yapmak üzere burada bulunan hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Programın ardından açılan stantta Osmancık Sporun forma, atkı ve şapkaları satışa sunuldu.




Son Güncelleme: 30.10.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.