İşte Kalıpçı’nın listesi

Çorum Barosu Başkanı Av. Turah Kalıpçı, aday yönetim kurulu listesini paylaştı.

18 Ağustos 2022 Perşembe 14:56
İşte Kalıpçı’nın listesi

Çorum Barasu Başkanı ve Ekim ayında yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olan Av. Turan Kalıpçı, aday yönetim listesini kamuoyu ile paylaştı.

Yeniden baro başkan adayı olan Av. Turan Kalıpcı aday yönetim kurulu listesini kamuoyu ile paylaştı.
İşte o liste:

“Av. Filiz Gözübüyüklü, Av. Avni Zafer Yamaner, Av. Can Arslan Kayalar, Av. Ayşe Çifçi, Av. Bekir Çetin, Av. Tuğrul Damar, Av. Gamze Gizem Abuhanoğlu, Av. Feyza Dugan, Av. Abdulbaki Kartancı, Av. Özge Kayar Bilir.”

Son Güncelleme: 18.08.2022 16:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Asil 2022-08-18 21:18:09

Listesinde çoğunlukla Mhp ye yakın isimlere yer vermiş.Karşısına Sosyal Demokrat bir aday çıkar ve Sayın Akpınarın yaptığı gibi ekibine her siyasal düşünceye sahip kişileri koyarsa Tarihi farkla seçimi kaybeder.

Avatar
Halim 2022-08-18 15:16:48

Yönetim çok iyi ama başkan iyi değil

Avatar
ömer19 2022-08-21 19:41:53

Şİmdi Çorumun deve dişi gibi avukatları Kalıpcı'ya mı başkanım diyecek. Yapmayın etmeyin bu kadroyu maalesef hukukun geldiği noktayı gösteriyor. İradenize sahip çıkın her kesimi kucaklayan bir aday çıkarın. Adı yıpranmamış olsun.