İstinat duvarı böyle çöktü!

KSS'de yapımı tamamlanan ikinci etap dükkânların yer aldığı bölgede istinat duvarı çöktü

14 Şubat 2019 Perşembe 22:16

Küçük Sanayi Sitesi Yaydiğin Yolu üzerinde son yapılan işyerleri ile ağaçlandırma sahası arasındaki alanda istinat duvarı çöktü.

Yaydiğin Yolu üzerinde bir süre önce yapımı tamamlanan ikinci etap dükkânların yer aldığı bölgede, istinat duvarı çökerken, asfalt yolda derin çatlaklar oluştuğu gözlendi.

Konuya ilişkin bilgi aldığımız Çorum Belediyesi yetkilileri, Küçük Sanayi Sitesi Yaydiğin bağlantı yolu üzerinde yaşanan çökmeyi doğruladı.

İşyerlerine yakın bölgede istinat duvarının çöktüğünü belirten yetkililer, ağaçlandırma sahasına yakın olan noktada toprak kayması olup olmadığının da detaylı incelemeden sonra anlaşılacağını söyledi.

Belediye yetkilileri, işyerlerinin yol üzerinde bulunması nedeniyle bahçe duvarları ile asfalt arasındaki kod farkının da çökmeye neden olabileceğini, bu nedenle duvarların çok sağlam yapılması gerektiğinin önemine dikkat çektiler. Güzergâhtaki asfalt yolda çatlamaların yaşanmasının da teknik olarak inceleneceğini dile getirdiler.

Hatırlanacağı üzere Belediye eski Başkanı Muzaffer Külcü döneminde bölgeye esnaf için iki ayrı etapta dükkânlar yapılmıştı, bir süre önce de hizmete alınmıştı.

Son Güncelleme: 14.02.2019 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-14 23:12:26

Kimin döneminde yapıldıysa o kişiden parasını tahsil etsin devlet. Bu nedir yeter artık.

Avatar
Corumlu 2019-02-14 23:25:15

Eee ne olacak şimdi.kim yaptırdı o binaları oraya. Tamamen kayar yıkılırsa kim hesap verecek. Pardon akp li ise birşey olmaz şşşşt.......... diş guclerin iside olabilir. Patates soğan mafyasıda olabilir. Bence cehape zihniyetidir.

Avatar
Adalet mi dedi birisi..... 2019-02-14 23:29:39

Valla istanbul daki gibi 2 3 kişi kurban bulunur. Suçlular aradan sıyrılır. Binalar yıkılır tazminatlar ödenir. Vatandaş da uyutulur. Ama gerçeği bilenler konuşmaz konusturulmaz. Ama ben hepsini biliyorum.......

Avatar
Murat 2019-02-15 01:07:54

Düz yerleri bırakıp dagya tepeye dükkan yapılırsa olacagı budur

Misafir Avatar
Ahmet DEMİR 2019-02-15 09:03:49 @Murat

He babam, düz tarım arazilerine beyefendi için işyeri yapalım. Az eğitin kendinizi...

Beğenmedim! (1)
Avatar
ali 2019-02-16 08:56:02

tutun sorumluyu eski belediye başkanı ve şimdi ki başkanın avaresi kooperatif başkanı..... ceplerini doldurmakla kaldılar değil mi???