Kaçak suya geçit yok

Alaca Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Alaca’da kaçak...

14 Ağustos 2014 Perşembe 12:44
 Kaçak suya geçit yok


Alaca Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri Alaca’da kaçak su kullanarak bahçe sulayanlara ilişkin denetimlerde bulundu.


Bu yıl mevsimlerin kurak geçmesinden dolayı ülke genelinde yaşanan su sıkıntıları Alaca’da da zaman zaman baş gösterdi. Su İşleri Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri yaşanan su sıkıntılarına rağmen kaçak su kullanarak bahçe sulayan vatandaşlara yönelik incelemelerde bulundu. Yaz aylarında bahçelerin sulanmaması konusunda uyarılarda bulunan zabıta ekipleri, kaçak su kullanarak bahçe sulayanlar ile ilgili de tutanak tuttu.


Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Su İşleri Müdürü Aydemir Özcan, bu yılın kurak geçmesinden dolayı Türkiye genelinde ve Alaca da zaman zaman su sıkıntılarının yaşandığını belirterek, vatandaşları bahçe sulamaları konusunda daha duyarlı olmaya davet etti. Özellikle kaçak su kullanarak bahçe sulayanlara ilişkin denetimleri arttırdıklarını vurgulayan Özcan, “Belediye meclisi tarafından kaçak su kullananlara yönelik cezai işlem uygulanmasıyla ilgili karar alınmıştı. Daha önce alınan bu kararı denetimde bulunan ekiplerimiz uygulamaya başladı. Halkımızın bu konuda daha dikkatli olmaları gerekmektedir” dedi.


Aydemir Özcan, denetimleri Su İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortaklığında yapıldığını hatırlattı. 





Son Güncelleme: 14.08.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.