Kafkas’tan ziyaretler

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret etti.

12 Kasım 2021 Cuma 19:09
Kafkas’tan ziyaretler

AK Parti Çorum eski Milletvekili ve Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı av Yusuf Ahlatcı’yı ziyaret etti.
ziyaret etti.

Kafkas’ın belediye ziyaretinde Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü ve işadamı Ahmet Mücahit Köksal hazır bulundu.
Belediye Başkanı Aşşın, “Önceki dönem AK Parti Çorum Milletvekillerimizden Sayın Agah Kafkas’ın Belediyemizi ziyaretlerinde tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden istifa etme imkanı bulduk. Sayın Milletvekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI ZİYARETİ

Kafkas, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’yı parti binasında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Başkan Yardımcıları Mustafa Gökgöz, Kadir Karakuş ve Yılmaz Peker hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Önceki dönem AK Parti Çorum Milletvekillimiz Sayın Agah Kafkas’ın İl Başkanlığımıza yapmış olduğu ziyaretinde tecrübelerinden ve bilgi birikimlerinden istifa ettik. Sayın Milletvekilimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”dedi.

Kafkas ve beraberindekiler daha sonra Ulu Cami yanında bulunan çay ocağında vatandaşlarla çay içirek bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 12.11.2021 21:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
@corumsever 2021-11-13 13:35:24

Öncelikle Allah selametlik versin sayın Kafkas'a öyle bir hayat yaşamalı ki her insan makamlar mevkiler gittiğinde hayatına dokunduğu sıradan insanlar baştacı etsin onu.
Özellikle makam mevki sahibi insanların elinde çok büyük imkanlar var.Cok insana el uzatabilir duasını alabilirler.Almazlarsa ne olur her bu dünyalarını hemde gerçek dünyalarını berbat ederler