Kahraman, zaferi kutladı

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümünü kutlayan Şeker-İş Sendikası Çorum...

17 Mart 2015 Salı 13:21
 Kahraman, zaferi kutladı


Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümünü kutlayan Şeker-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman, “Aziz milletimiz, üzerinde yaşadığımız toprakların vatan olarak addedilmesi için gerekeni yapmıştır. Bize düşen onların emanetini sonsuza kadar muhafaza etmektir.” dedi.

Kahraman mesajında, “Çanakkale Deniz Zaferi; 18 Mart 1915 tarihinde Türk Milleti'nin bağımsızlık, özgürlük, kardeşlik ve birlik ruhuyla gerçekleştirdiği stratejik savunma savaşı ile küresel emperyalist güçlere karşı kazandığı büyük bir zaferdir. Vatan topraklarımıza göz diken bu küresel güçler, her türlü teknolojik ve askeri güç üstünlüklerinin, bağımsızlık ruhuna sahip ve vatan aşkıyla yanıp tutuşan Türk Milleti'nin azimli ve inançlı mücadelesi karşısında hiçbir işe yaramadığını bu zafer ile görmüşlerdir.


Türk milleti için bu zafer adeta bir yeniden doğuş olmuştur ve Kurtuluş Savaşımızın gerçekleştirilmesini sağlayan bağımsızlık ateşi bu zafer ile yakılmıştır.


Türk milletinin bağımsızlık, birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı bir destan olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıldönümünde Türk-İş İl Temsilciliği ve Şeker-İş Sendikası Çorum Şubesi olarak şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimizin önünde saygıyla eğiliyor, şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.




Son Güncelleme: 17.03.2015 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.