Kakaç’tan veda ziyareti

Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'ya veda ziyaretinde bulundu.

06 Aralık 2016 Salı 17:29
Kakaç’tan veda ziyareti

Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya'ya veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakamlar Kararnamesinin yayınlanmasının ardından Rize Kalkandere İlçesine tayin olan Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, veda ziyaretlerine İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ile başladı.

Ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Kaya, “Sayın Kaymakamımız Görev süresince, gençliğinin verdiği enerji ile kısa zamanda edindiği bürokratik deneyim sayesinde Uğurludağ İlçemize önemli hizmetlerde bulunmuştur. Birlikte çalıştığımız süre içerisinde bürokrasi dışında abi kardeş ilişkisi ile memleketimiz için hizmet ettik. Yeni görev yerinde de aynı heyecan ve özveri ile hizmet vereceğinden eminim. Sayın Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim.” dedi.

Çorum ve Uğurludağ ilçesinde çalışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Uğurludağ Kaymakamı Eyüp Kaykaç, “Görev süremizde bizlerden desteğini esirgemeyen İl Genel Meclis Başkanımız Halil İbrahim Kaya'ya teşekkür ederim. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi abi, kardeş ilişkisi içerisinde görev süremizi tamamladık. Başkanımıza nezaketi ve iyi temennileri İçin teşekkür ederim.” diye konuştu.


Son Güncelleme: 06.12.2016 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.