Kamu yatırımları masada

07 Şubat 2024 Çarşamba 15:22
Kamu yatırımları masada

Çorum’da devam eden kamu yatırımlarında karşılaşılan sorunların kısa sürede çözümü ve kurumlar arasında koordinasyonun sağlanması amacıyla düzenlenen Şubat ayı Kamu Yatırımları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Doç.Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

O KURUMLAR BRİFİNG VERDİ

Toplantıda; Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, İl Özel İdaresi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği, Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen okul, anaokulu, spor tesisleri, gençlik merkezleri, hastane, aile sağlığı merkezleri, sağlık ocağı vb. eğitim, spor ve sağlık  yatırımları ve projeleri tek tek ele alınarak yatırımlarda sağlanan fiziki gerçekleşme ve ödenek durumları ele alındı. Toplantıya katılan yatırımcı kurum amirleri, kurumlarının çalışmaları hakkında sunum yaparak detaylı bilgi verdi.

Yapılan her yatırımın her çalışmanın doğrudan vatandaşımızın yaşam kalitesine etki eden işler olduğunu belirten Vali Dağlı, devam eden yatırımların kısa sürede bitirilmesi için çalışmaların aralıksız devam ettiğini, ayrıca önümüzdeki 5 yılda yapılması öngörülen yatırımlarla ilgili kurumlarımız tarafından taslak çalışmalar yapılacağını ifade etti.

HIZLI VE PLANLI

Vali Dağlı, yapılan ve yapılacak olan her yatırımın ilimizin gelişimine büyük katkı sağlayacağını, vatandaşlarımıza sunulacak olan hizmet kalitesini arttıracağını belirterek, bu nedenle yapılan tüm çalışmaları hızlı, planlı, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyon içerisinde yürüttüklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2024-02-07 15:38:08

İlçemizde Yüksek okul iki aşamalı bitirileceğine ilişkin geçmiş günlerde basına haber çıktı öğretim dönemi açılmadan bu bina bitirilmeli, öğrenci içinde iken inşaat işi pek sağlıklı olmaz işgüvenliği açısından yine İlçemizde arzulanan Tosya ile birleşme noktasında ara yol olan İSKİLİP TOSYA yolu gündeme alınmalı 2024 yılı proğramına mutlaka yer verilmeli, İskilip Çorum arasındaki iyileştirme çalışmaları bekliyor Kızılırmak i civarı asfalt iyileştirme ile Kızılırmak İskilip arasındaki iyileştirme çalışmaları bir an önce bitirilmelidir. İskilipde kültür merkezi, gençlik merkezi adı altında bir tesis yapıldığı söyleniyor ancak son durum nedir İl yönetiminin buna el atmalı Tiyatro salonu, sinema salonu gibi bir etkinlik salonu bulunmamaktadır. büyük ihtiyaçtır. Yıllık olarak yapılması planlanan işlemler ve gerçekleşen işlemlerin değerlendirilmesi için çok teşekkürler

Avatar
Cebinden vermiyorsun 2024-02-07 16:42:55

Vali Bey bu sene memurlara maas ile odüllendirmeleri neden vermediniz? Hak ettigimiz odulleri neden alamiyoruz ?

Avatar
İskilipli 2024-02-07 19:11:42

https://m.facebook.com/profile.php?id=100063832290285&locale=tr_TR

İlçemiz eriyor nufüs düşüyor.