Kanal projesi hızlandı

Osmancık'ta kanal kenarındaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verildi.

03 Ekim 2013 Perşembe 20:18
 Kanal projesi hızlandı

Osmancık'ta kanal kenarındaki peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarına hız verildi. Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, kanal üstü oturma alanları ile çocuk oyun gruplarının yapımına başlanan alanda incelemelerde bulundu.

Osmancık’ta 30 milyon TL değerindeki büyük alt yapı projesi kapsamında dört farklı alanda çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, kanal kenarında yapılan düzenlemeleri yerinde inceledi. Alt yapı kapsamında ilçe merkezinden geçen kanal ıslahının da proje dahil edilmesinin ardından Öğretmenevi karşısında bulunan kanal kenarında ıslah ve modernizasyon çalışmaları sürüyor. Kanal uzunluğunun yaklaşık 3 kilometre olduğunu ve bu alanda ilk olarak 400 metrelik kısmın modern peyzaj çalışmaları ile zenginleştirilip, kanal çevresinin ıslah edileceğini açıklayan Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, “Modern kanal projemiz kapsamında Öğretmenevi karşısında bulunan kanaldaki alanda her iki tarafın beton duvarlarla örülmesi ve kanal kenarında çevre ve güvenlik önlemleri için korkuluk çalışmaları tamamlandı. Şimdi ise kanal kenarında modern peyzaj çalışmalarını içeren oturma alanları, çocuk oyun grupları ile kanal üstü oturma alanlarındaki yatırımlarımız devam ediyor.” dedi.

Kanal kenarının modern bir proje ile yeniden ilçenin kullanıma sunulacağını, oturma alanları, çocuk oyun alanlarının yanı sıra kanal içinde su bisikleti, kayık ve botlarla gezinti yapabilme imkanının sunulacağını hatırlatan Başkan Yazıcı, yeni bir cazibe merkezinin ilçeye kavuşturulacağını bildirdi. Başkan Yazıcı, modern kanal projesinin kısa sürede tamamlanarak yeni bir cazibe ve çekim merkezinin ilçe halkının kullanıma sunulacağını sözlerine ekledi. Başkan Yazıcı, Kurban Bayramı'nda kanal kenarının nasıl bir görünüm alacağının görülebileceğini bildirdi.





Son Güncelleme: 04.10.2013 00:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.