Kargı Bezi’ne özel ilgi

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Kargı’da eğitim kurumlarını ziyaret etti.

12 Nisan 2019 Cuma 13:54
Kargı Bezi’ne özel ilgi

Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Kargı’da eğitim kurumlarını ziyaret etti.

Kargı Kaymakamı Hasan Taş’ın eşi Büşra Taş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Vali Yardımcısı Recep Yüksel’in eşi Derya Yüksel ve kaymakam eşleri de eşlik etti.

Çiftçi, Dereköy Kız Kur’an Kursu ziyaretinde kurs öğreticileri ve kursiyerlerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Daha sonra şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın ailesini ziyaret eden Çiftçi, aile ile bir süre sohbet ederek, böyle şerefli ve onurlu bir makamın her isteyene nasip olmayacağını belirterek, “İnancımız gereği şehitliğin ne yüce bir mertebe olduğunun bilincindeyiz. Allah Şehitlerimize rahmet eylesin.” Dedi.

125. Yıl Anaokulu’nu ziyaret ederek okul müdüründen okul hakkında bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Kargı ilçesi Halk Eğitim Merkezinde açılan kursları ziyaret eden Çiftçi, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve kursiyerlerden üretilen ürünler hakkında bilgiler alarak, günümüzde unutulmaya yüz tutmuş mahalli el sanatlarımızdan olan Kargı Bezi dokuması çalışmalarını yerinde inceleyerek Kargı Bezi’nden yapılan sergiyi gezdi.

Son olarak Cumhuriyet YBO Özel Eğitim Sınıfını ziyaret Çiftçi, okul müdüründen okul hakkında bilgiler alarak öğrencilerle bir süre sohbet etti. Özel Eğitim Uygulama Okulu ziyareti sonrasında Kargı’dan ayrıldı.

Son Güncelleme: 12.04.2019 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.