Karla mücadele başladı

Uzun süredir beklenen kar nihayet yağdı. Kar yağışı devam ederken Belediye ekipleri de erken saatlerde karla mücadeleye başladı

20 Ocak 2020 Pazartesi 10:38

Uzun süredir beklenen kar yağışının ardından Belediye ekipleri de karla mücadeleye başladı. Sabaha karşı 04.00 sularında başlayan kar yağışı şehrin genelinde etkili olurken Çorum Belediyesi'ne bağlı ekipler sabah işine gitmek isteyen vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için kar yağışı ile birlikte kar temizliği yapıldı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da ekiplerin çalışmalarını sabah erken saatlerden itibaren bizzat denetledi. Karla mücadele ekiplerine kolaylıklar dileyen ve ekiplerle birlikte kar küreme çalışmasına katılan Başkan Aşgın, "Nihayet uzun zamandan beri beklediğimiz kar geldi. Gerçekten çok güzel bir sabaha uyandık. Çorum'un tamamında etkili olan bir yağış var. Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren tüm ekiplerimizle sahadaydık. Şehrimizin her tarafından kar küreme ve temizleme ekiplerimiz, yollarda tuzlama ve kumlama yapan ekiplerimizle etkin bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 04.00'dan itibaren hemşehrilerimizin huzuru ve refahı için kar temizleme çalışmalarını yürüten mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan Aşgın, kar yağışının bereket olduğunun altını çizerek "Çorum'a Halil İbrahim bereketi yağıyor." dedi.

120 PERSONEL 24 İŞ MAKİNESİ

Kar yağışı ile birlikte Çorum halkının olumsuz etkilenmemesi için Çorum'un dört bir yanında çalışmalara en kısa sürede başladıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kar yağışı ile birlikte 120 personel, 7 sıyırgılı tuzlama aracı, 3 elle tuzlama aracı, 4 greyder ve 10 kamyonla sahadayız. Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ulucami, Gazi, İnönü ile Bahabey Caddeleri ve ana arterler başta olmak üzere şehrimizin tamamında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat ve Temizlik İşleri Müdürü İdris Özyılmaz, Başkan Aşgın'la birlikte karla mücadele çalışmalarının denetlenmesinde eşlik etti.

Son Güncelleme: 20.01.2020 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-01-20 11:08:58

Saat 9.30 Toki tarafına müdahale edilmemiş tuzlanmamış. Ne otobüs çıkıyor nede ekmek taşıyan araç. Sizin karla mücadele anlayışınız bu mu?

Avatar
bayat gediği 2020-01-20 12:36:54

günlerdir kar yapğacak diye haber yapılmasına rağmen bayat gediğinde yollar yine temizlenmedi, insanlarınların işe gideceğini hesap edemez mi belediye ? bu başkan da geçen seneyi (zeki gül) aratmadı. hizmet noktasında muzaffer külcüyü arar olduk.

Avatar
Kar temizleme çalışması 2020-01-20 16:03:41

Belediye başkanının kar ile mücadelesi muhtemelen fotoğraf çekimi bitene kadar olmuştur.Sonra; ''Sıcak bir çay içelim,kendimize gelelim,keyfimize bakalım.''denilmiştir.