Kavuncu ortak açıklamaya katıldı

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu,TBMM'de düzenlenen ortak basın açıklamasına katıldı.

21 Kasım 2019 Perşembe 23:42
Kavuncu ortak açıklamaya katıldı

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Erol Kavuncu 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde düzenlenen ortak basın açıklamasına katıldı.
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü münasebetiyle TBMM Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve komisyon üyesi milletvekilleri basın açıklaması yaptı.
Kavuncu, “Çocuklarımız bugünün ortağı yarının sahipleridir. Çocukların, barış ve huzur içerisinde geleceğe uzanmaları ve daha güvenli, daha mutlu bir yaşam sürmeleri en tabi ve en büyük hakkıdır. Çocuk haklarının korunmasının sorumluluğu da biz yetişkinlerdedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın Çocuk Hakları Günü’nün 30. yılı kutlu olsun.” dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet erdem 2019-11-22 13:01:55

oo güzel foto tebrikler.