Kaymakam’a veda

Manisa Vali Yardımcısı olan İskilip Kaymakamı Alkan, veda ediyor.

23 Ağustos 2019 Cuma 15:29
Kaymakam’a veda

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Manisa Vali Yardımcılığı görevine atanan İskilip Kaymakamı Bayezıt Bestami Alkan’a veda yemeği verildi.


Veda yemeğinde konuşan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Kaymakam Alkan ile birlikte çalıştıkları sürede uyum içinde faydalı işlere imza attıklarını, kendilerinden bir büyük olarak çok şey öğrendiklerini ifade ederek, “Sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bugüne kadar ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum dedi.


Başkan Sülük, konuşmasının sonunda Kaymakam Alkan’a teşekkür plaketi takdim etti. 
Kaymakam Bayezıt Bestami Alkan ise, görev süresince bütün köylere ulaşmaya gayret ettiğini söyledi. 
İskilip’te güzel hizmetler geçekleştirdiklerini, giderken gönlünde İskilip’i de götürdüğünü dile getiren Alkan, her zaman İskiliplilerin yanında olacağını sözlerine ekledi.


İHA

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-08-23 17:32:36

İlçemiz adına yaşattıklarından dolayı minnettarız. İlçe para kazansın diye yapmadığı kalmadı.
Çabaladı didindi inşAllah ilçemizi unutmaz. Mesleğinin tavanına ulaşmış bir baba gibi korudu.
Görevlileri bir uyarım olecek kaldırımlerda genelde şeyhyavsi civarı düzensiz otlar var. Sırta takılan misinalı makina ile ıtmar temizlenebilir hatta şeyh yavsi köprü altı çay da temizlenemez mi? Park sorunu halen devam ediyor.
Valim hayırlı görevler.