Kaymakam’dan tebdili kıyafet denetim

Çorum’un İskilip ilçesinde Kaymakam Muharrem Eligül, tebdili kıyafet ilçe terminaline giderek, HES kodu denetimi yaptı.

22 Eylül 2020 Salı 15:11
Kaymakam’dan tebdili kıyafet denetim

Çorum’un İskilip ilçesinde Kaymakam Muharrem Eligül, tebdili kıyafet ilçe terminaline giderek, HES kodu denetimi yaptı. HES kodu olmadan bilet almaya çalışan kaymakamla, işletmeci arasındaki diyolog ise dikkat çekti.


Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını kapsamında İskilip ilçesinde denetimler aralıksız devam ediyor. Denetimler kapsamında tanınmamak için gözlük takan ve tebdili kıyafetle ilçe terminaline giden Kaymakam Eligül, bilet almaya kalkıştı. Terminaldeki bir firmaya ait yazıhaneye giden Eligül, seyahat edeceğini belirterek bilet almak istediğini söyledi. Görevlinin HES kodu sorması üzerine, “Abi çalışıyorum. O yüzdende HES kodu alamadım. Bir sıkıntı olur mu?” dedi.
Firma çalışanının HES kodu olmadan bilet satışı yaptıklarında cezai işlem uygulandığını ve kod olmadan bilet satamayacağını belirtmesi üzerine Eligül, “Bende İskilipli’yim. Parasını vereyim şuradan bir bilet ver kimse görmez” diye konuştu.
Denetlendiğinden habersiz olan ve Kaymakam Eligül’e ne zaman yolculuk yapacağını soran görevli, yarın yanıtını alınca, “O zaman kodu al gel yarın biletini keseyim” cevabını aldı.
HES kodu olmadığı için bilet alamayan kaymakam Eligül, sessizce ilçe terminalinden ayrıldı.


İHA

Son Güncelleme: 22.09.2020 15:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merve 2020-09-22 17:06:11

Sayın Kaymakamımızı kutluyorum.Sayın Valimiz Sizdende tebdili kıyafet resmi kurumları denetlemenizi bekliyoruz.Özellikle Erol olçok hastanesinin acilini gece denetlerserseniz sorunları yerinde tespit edersiniz.Şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı size çorum halkı olarak şükranlarımızı sunuyoruz.Allah yardımcınız olsun.

Avatar
fatma 2020-09-22 18:07:47

osmanlı döneminde patişahın,şehzadelerin,vezir ve şeyhülislam sıkça kullandığı bir yöntemi bize hatırlatan Sayın Kaymakamımıza teşekkürler.Temennimiz tüm sorumluluk makamında bulunan yöneticilerimizin zaman zaman bu yugulamayı yapmaları.

Avatar
Nedim Aslan 2020-09-22 18:55:27

Mustafa bey; Erol Olçok hastanesinde sığınağın yoğun bakıma dönüştüğünü söyleyen doktorlar var. Bunla ilgili bir araştırma yapıp haber yapabilir misiniz?

Avatar
cahil vatandaş 2020-09-22 20:30:17

Böyle bir uygulamayı şehrimizde daha görev yapmış valilerimizden birisi daha yapmış ve bir rüşvet olayını aydınlattığını hatırlıyorum.

Avatar
muhtar 2020-09-22 21:23:56

Sayın Cumhurbaşkanımızda saat 10 da işine gelen 2 evrak imzalayıp makamından ayrılan yönetici istemiyor.Halkın arasına karışan sorunları dinleyen gerektiğinde de tebdili kıyafetle sorumluluk alanında neler olduğunu kontrol eden Sayın İskilip Kaymakamını kutluyorum.

Avatar
İskilipden 2020-09-22 23:11:13

Kaymakamımız çalışıyor. reklam yapmıyor.
İlçenin beklentilerine cevap peki ilden, Ankaradan cevap alınabiliyormu?
Sualler: Tosya İskilip yolu
Kapalı spor salonu, tiyatro- sinema salonu, kültür merkezi ihtiyacı,
Halk yardımları ile çatısı kapanarak Üniversiteye devir edilen MYO ne zaman ilçe eğitim zincirine katılacak?
Stad karyısında Kur an kursu ne zaman açılacak?
Eski hastane / Eski Cezaevi. değerlendirilmesi gerekli ne olabilir hastane eğitim merkezi olamazmı? Bakanlıklar eğitim merkezlerine personel çağırıp eğitim, kişisel kurslar düzenliyor. Adalet/ dinayet vb.
ilçe eriyor. iş aş gerekli inşAllah ilcemiz küçülmez diye dua ediyoruz

Avatar
Gdgxv 2020-09-22 18:33:37

Aferin devamı gelsin.

Avatar
kemal 2020-09-22 21:37:23

tebrikler.