Kentpark'ta inceleme

Belediye Başkanı Zeki Gül, başkan yardımcıları ve basın mensupları ile Kentpark'ta inceleme yaptı

02 Nisan 2018 Pazartesi 14:02
Kentpark'ta inceleme

Belediye Başkanı Zeki Gül, 2019 seçimlerine kadar bitirmeyi hedeflediği ve yatırımlar arasında öncelik verdiği Kentpark'ta bugün incelemelerde bulundu.

Hıdırlık altındaki 1dönümlük alanda yapımı devam eden Kent Park’ta  Belediye Başkanı Yardımcıları Alper Zahir, Ahmet Yabacıoğlu, Turhan Candan, Park Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Gül, basın mensuplarına park hakkında bilgi verdi.

200 dönümlük alanda yapımı devam eden Kent Park’ta 24 dönümlük yapay göl, spor alanları, yöresel ürünler satış yerleri, sosyal tesisler, şehir terası gibi bölümler bulunuyor.

CUMHURBAŞKANI'NIN TAKİBİNDE

Hatırlanacağı üzere Belediye Başkanı Gül, habercim19'a verdiği röportajda, 2019 seçimlerine kadar Kentpark'ın tamamlanmasına öncelik vereceğini, Kentpark'ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından takip ettiğini söylemişti. 

Son Güncelleme: 02.04.2018 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2018-04-02 14:18:52

Hani bu yaza bitiyordu?