Kılıçdaroğlu talimatı verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Kadın Kolları Teşkilatı yöneticileri geçtiğimiz Salı günü Meclis’te düzenlenen CHP Grup Toplantısı’na katıldılar.

25 Kasım 2016 Cuma 09:31
 Kılıçdaroğlu talimatı verdi


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Kadın Kolları Teşkilatı yöneticileri geçtiğimiz Salı günü Meclis’te düzenlenen CHP Grup Toplantısı’na katıldılar.

www.corumhakimiyet.net’te yer alan habere göre, cinsel istismar yasası ile ilgili düzenlemeye yönelik tepkilerin dile getirildiği toplantıya Çorum’dan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın, Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Özcan, Zehra Kelek ve Aysel Güneş, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, Osmancık Kadın Kolları Başkanı Aslı Aslan, Oğuzlar Kadın Kolları Başkanı Büşra Karanfil, Alaca Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Tokgöz, Sungurlu Kadın Kolları Başkanı Rabia Doğualp, Mecitözü Kadın Kolları Başkanı Alev Ekmekçi, Mecitözü İlçe Başkanı Atiye Yaşar katıldı.

Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Bulut’un da hazır bulunduğu toplantının ardından Çorum heyetini kabul eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın’dan parti faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

‘CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIMAK İSTİYORUZ’

Çorumlu kadınların, “İktidar olmak, sizi de Başbakan olarak görmek istiyoruz” çağrısına, “O zaman daha çok çalışmalı ve halka daha yakın olmak için ev ziyaretlerine ağırlık vermelisiniz” diyen Kılıçdaroğlu, partisinin yol haritasını anlattı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kılıçdaroğlu, CHP Çorum Kadın Kolları Teşkilatı yöneticilerine siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse’nin bir cenaze törenine katılmasından dolayı Vekil Danışmanı eşliğinde Meclis’i gezen Çorum heyeti, CHP Genel Merkezi’ne geçerek Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve bazı MYK üyelerini de ziyaret edip istişarelerde bulundular.

Son Güncelleme: 25.11.2016 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.