Kırkdilim'e hemen başlanacak

Vali Kılıç, Kırkdilim'de çalışmaların hemen başlanacağını duyurdu

25 Ocak 2018 Perşembe 15:02
Kırkdilim'e hemen başlanacak

İl Koordinasyon Kurulu’nun yeni yılda ilk toplantısına başkanlık eden Vali Necmedin Kılıç, Kırkdilim’in ihale edildiğini, en kısa sürede çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Valilik’ten yapılan açıklamaya göre, TSO Meclis Salonu’nda yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri, ilçe belediye başkanları, kamu kurum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Kılıç, “Çorum yatırımlar açısından oldukça parlak bir dönemi yaşıyor. Geçmişten bu güne gelinen nokta çok ileri durumda. Türkiye’de ilklerden sayılabilecek İl Strateji Planı hazırlandı. 2017 yılı yatırımlar açısından çok başarılı geçti. Kırkdilim Tünellerinin ihalesi yapıldı. Çalışmalara hemen başlanacak.”

Son Güncelleme: 25.01.2018 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2018-01-25 17:26:35

Türkiyenin en büyük ilk 5 kavşağında biri TOSYA KAVŞAĞI İLE Tosya İskilip Çorum duble karayolunun yapımının bir an önce planlamaya alınmalı.
Bitmeyen inşaatlar ( İskilip Atıfhoca Devlet Hastanesi Cami restarasyonları) dile getirileyin Kale ve mağaraları Turizme katkı sağlaması Kızılırmak suyunun İskilip bahçelerinin sulanmasınını sağlanarak Bodur meyvecilik in kalkınmasını sağlanması Niğde kiraz ve kayısı gibi ihraç ürün yetiştiriciliğini sağlanmalıdır temennim ve dileğim.