Kırmızı Işıkta Kaza: 4 Yaralı

Çorum'un Osmancık İlçesi'nde kırmızı ışıkta duramayan otomobil, önündeki otomobile çarpınca 4 kişi yaralandı.

12 Ekim 2013 Cumartesi 17:26
 Kırmızı Işıkta Kaza: 4 Yaralı


Çorum'un Osmancık İlçesi'nde kırmızı ışıkta duramayan otomobil, önündeki otomobile çarpınca 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün İstanbul-Samsun D-100 karayolundaki Osmancık İlçesi'nden meydana geldi. İstanbul'dan Kurban Bayramı tatili için Samsun'a giden 46 yaşındaki Ali Tümsek yönetimindeki 34 EN 1922 plakalı otomobil, Osmancıkçıkışında kırmızı ışıkta duran Fahri Akçay yönetimindeki 22 KF 794 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan sürücü Ali Tümsek ile eşi 38 yaşındaki Hülya Tümsek, çocukları 16 Mert Tümsek ile 12 yaşındaki Muharrem Kaan Tümsek yaralandı. Yaralılar, sevk edilen ambulanslaOsmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu kısa süreli araç trafiğine kapandı. Araçların kenara çekilmesinin ardından yaklaşık yarım saat sonra yol tekrar trafiğe açıldı.

(DHA)



Son Güncelleme: 13.10.2013 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.