‘Kırsalın sorunlarını çözüyoruz’

Köylere Hizmet Götürme Birliği Eylül Ayı Olağan Genel Kurulu bugün Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

25 Eylül 2013 Çarşamba 13:30
 ‘Kırsalın sorunlarını çözüyoruz’


Köylere Hizmet Götürme Birliği Eylül Ayı Olağan Genel Kurulu bugün
Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Vali Sabri Başköy, Vali Yardımcısı Hacı Osman Ebiloğlu ve Sait Topoğlu, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Ahmet Çelik, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, İl Genel Meclis Bakanı Mustafa Eker, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Zekeriya Doğan, bazı daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan toplantının açış  konuşmasını Vali Sabri Başköy yaptı.

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Eker, kırsala yapılan hizmetlerle ilgili bir konuşma yaptı. Eker, hiçbir ayrım gözetmeden, ideolojiye takılmadan hizmet ettiklerini belirterek, “Biz hizmet kervanının yolundayız. 2013 yılında size bir söz vermiştik. Asfalt ve kilit taşı yatırımları için biz sözümüz vardı. Verdiğimiz sözü yerine getirdik çok şükür. Hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz, devam etmek zorundayız.  200 nüfus ve üstündeki köylerimizin sorunlarının çoğunu çözdük. 200 nüfusun altında bulunan köylerimize hizmete koşuyoruz. 2014 yılında kanalizasyon konusunda da büyük çalışmalar yapmayı planlıyoruz.”

Birliğin 2014 yılı faaliyet raporu ile gelir bütçesi görüşülerek kabul edildi. Toplantı kokteyl ile sona erdi.




Son Güncelleme: 25.09.2013 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.