Köse taraflarla görüştü

CHP Milletvekili Tufan Köse, Ekmekçioğulları Metal'de işten çıkarılan işçilerin sorunun çözümü resmen devreye girdi.

16 Aralık 2020 Çarşamba 13:14
Köse taraflarla görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Tufan Köse, İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ve bazı yöneticiler ile birlikte Ekmekçioğulları Metal'de işten çıkarılan işçilerin sorunun çözümü için işçi ve işveren temsilcileri ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmeler sonrası işçileri tekrar ziyaret eden Milletvekili Tufan Köse, kendilerinin her zaman çalışandan ve emekten yana olduğunu dile getirerek, uzlaşı için ziyaret gerçekleştirdiklerini, işçi ve işveren taraflarını dinlediklerini belirtti.

Köse, işçilerin işlerine ve haklarına sendikalarıyla birlikte en kısa sürede çözüme kavuşmasını dilediklerini belirterek,  “Bizler doğamız gereği çalışandan ve emekten yanayız” dedi.

İşçi Temsilcisi Ilgan ve işçiler, Milletvekili Köse, İl Başkanı Tahtasız ve beraberindeki partililere ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Son Güncelleme: 16.12.2020 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fırat 2020-12-16 13:59:16

Vekile bak! Eli cebinde, ciddiyetsiz ve kibirli bir vaziyette milleti dinliyor güya. Zerre unutamadığını düşünmüyorum. Millete üstten bakan hangi partinin hangi yöneticisi olursa olsun lanetliyorum, kınıyorum ve ona acıyorum.

Avatar
Çorum 19 2020-12-16 23:49:51

Botanli Tanrikulunu isteriz şaka saka

Avatar
Fethi amca 2020-12-18 02:08:21

Güneş tutulması gibi görüken tufan köse çorumda.