Kurban kesim yerleri belirlendi

Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlıklarını kesebileceği yerleri belirledi.

08 Ekim 2013 Salı 18:47
 Kurban kesim yerleri belirlendi


Çorum Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların kurbanlıklarını kesebileceği yerleri belirledi. 8 bölgede yapılacak kesim işlemler için Çorum Belediyesi’nin, çalışmalarını hızlandırdığı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle Belediyenin kurban kesim yerleri ve alınacak olan tedbirlerle ilgili çalışmaları başlattıklarını ve bu çalışmalarda sona yaklaşıldığını ifade etti. Candan, alt yapısı Çorum Belediyesi tarafından hazırlanan 8 farklı bölgede bulunan kurban kesim yeri oluşturduklarını dile getirerek, "Kurban kesim yerlerini Cuma pazarı, Bahar 7. Sokak (Mahzuni Şerif Parkı doğusu), Eşref Hoca Caddesi Anadolu 11. Sokak, Buharaevler 5. Cadde (Recep Yazıcıoğlu Parkı kuzeyi), Çiftlik Mezarlığı yanı, Fevzi Çakmak 3. Cadde, İkbal Kent Çiftlik Pınarı 7. Sokak (Gülabid Camii yanı) ve Dr. Sadık Ahmet Caddesi (Hz. İbrahim Camii yanı) olarak belirledik.” dedi.


Kesim yerlerinde personel görevlendirilecek

Çorum Belediyesi, vatandaşların kurbanlarını rahatça kesebilmeleri için kesim merkezlerinde personel görevlendirilecek. Görevlendirilen personel, kesim noktalarının temizliği, etrafa saçılabilecek kurban atıkların kaldırılması ve oluşacak diğer sorunlarla ilgili müdahalelerde bulunacak.

Hayvan pazarı temizlenip ilaçlama yapılıyor

Çorum Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında temizlik ve ilaçlama çalışması yapıyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Kurban Bayramı öncesi hareketlenen hayvan pazarında çalışmalarını sıklaştırdı. Her pazartesi toplanan pazarı sonrasında temizlik ve ilaçlama çalışmalarının eksiksiz yapıldığı hayvan pazarında Çorum Belediyesi'ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Son Güncelleme: 08.10.2013 18:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.